Haberler

Adana'da 34 Yaşındaki Adam Evinin Önünde Öldürüldü

Güncelleme:

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 34 yaşındaki Bekir Topaloğlu, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Adana'nın Kozan İlçesi Tufan Paşa Mahallesi Gamze Sokak'ta, 34 yaşındaki Bekir Topaloğlu, evinin önünde, 2 kişi tarafından otomatik av tüfeğiyle uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

OTOMATİK AV TÜFEĞİYLE EVİNİN ÖNÜNDE VURULDU

Dün saat 21.30 sıralarında Tufan Paşa Mahallesi Gamze Sokak'ta meydana gelen olayda iddiaya göre Bekir Topaloğlu'na evinin önüne geldiği sırada plakasız motosikletteki başlarında kask bulunan 2 kişi tarafından otomatik av tüfeğiyle 3 el ateş edildi. Saldırganlar olay yerinden kaçlarken, Topaloğlu ağır yaralandı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Silah seslerini duyan ailesi ve komşuları tarafından otomobille Kozan Devlet Hastanesi'ne götürülen Bekir Topaloğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan polis, saldırganların kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Topaloğlu Kozan Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (16)

farukMobil-ANDROID:

türkiyenin texası adana

29
13
yanıtYanıtla
florya:

yine ADANA. !! nasıl bir şehir oldu burası böyle !

35
7
yanıtYanıtla
amed sehrım benım:

adana yıne adana

10
19
yanıtYanıtla
ŞİRKET:

Adana aç bi temiz sayfa yapın heryeri badana.

9
13
yanıtYanıtla
özer öz.:

Yine Adana. . .

15
4
yanıtYanıtla
TÜRKOGLUA:

KIM YAPMISTIR? BU ADAM KIMDIR VE NE IS YAPAR NERELIDIR?BIRI BANA YAZARSA BILGILENMIS OLACAGIM TESEKKÜRLER:

10
3
yanıtYanıtla
adam:

Adana Jandarma Polis İstihbarat ne is yapar! Yetkililer lutfen görev başına. İhmali olanlar cezalandırılsın

4
5
yanıtYanıtla
unal:

Fatih karasu seni top ederim silik kelimene dikkat et

3
4
yanıtYanıtla
REDONDO:

WARDIR BİR SEBEBİ

4
1
yanıtYanıtla
sedaaa:

Sevenlerinin başı sagolsun

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title