Haberler

Evinin Önünde Av Tüfeğiyle Öldürüldü

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Soner Karaman, daha önce kavga ettikleri için aralarında husumet bulunan 40 yaşındaki Bülent Bakırcılar'ı evinin önünde oturduğu sırada av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Soner Karaman, daha önce kavga ettikleri için aralarında husumet bulunan 40 yaşındaki Bülent Bakırcılar'ı evinin önünde oturduğu sırada av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü. Silah sesi üzerine gelen komşuları Alişan Darbukacı ve Levent Özgencerler da Karaman'ın ateş etmesi sonucu yaralanırken, kaçan saldırgan polis ekiplerince yakalandı.

Olay, dün Hıdırağa Mahallesi Çiçek 6'ncı Sokak'ta meydana geldi. Soner Karaman, daha sonra tartışarak kavga ettikleri ve bu nedenle aralarında husumet olduğu öğrenilen Bülent Bakırcılar'ı evinin önünde oturduğu sırada av tüfeğiyle ateş ederek yaraladı. Silah sesine çıkan komşuları Alişan Darbukacı ve Levent Özgencerler'i de tüfekle ateş ederek yaralayan Karaman olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Darbukacı ve Özgencerler tedavi altına alınırken, Bülent Bakırcılar doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, av tüfeğiyle kaçan Soner Karaman'ı kısa bir süre sonra yakalayıp gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Karaman Alişan Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title