Haberler

Evinin Önünde Av Tüfeğiyle Öldürüldü

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir kişi, evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir kişi, evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kuzuculu Mahallesi, Çardak Caddesi'nde ikamet eden Ökkeş Açıcı (49) evinin önündeki caddede yürüdüğü sırada cadde üzerinde av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu.

Caddeden gelen silah sesleri üzerine dışarı çıkan aile yakınları, Ökkeş Açıcı'yı yerde kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Açıcı'nın, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili olarak plakası alınamayan araçla kaçtıkları iddia edilen zanlı veya zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Ökkeş Açıcı'nın cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuzuculu Dörtyol Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Cengizhan mutluhan:

Allah rahmet eylesin allah kalanların sabır versın

0
0
yanıtYanıtla
cengızhan mutluhan:

ALLAH MEKENINI CENNET EYLESİN ALLAHIN RAHMETI UZERINE OLSUN KARDESIM OKKES. . . ALLAH KALANLAN LARINA SABIR VERSIN. . .

0
0
yanıtYanıtla
leyla kayıp:

allahh rahmeteylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title