Haberler

Evini Yenileyenler Dizayn'ım'ı Tuttu

Güncelleme:

"DİZAYN'IM" 6 Mayıs Salı günü yapılan açılış töreni ile ikinci mağazasını Başakşehir'de açtı.

Türkiye'nin en yaygın yapı marketi olma hedefiyle yola çıkan DİZAYN'IM Mağazaları, ev yenilemede ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bir arada sunan, geniş ürün yelpazesi ve toptan fiyatına perakende satışlarıyla büyük ilgi gören ilk mağazasından sonra ikinci mağazasını Başakşehir'de açtı.

"Benim Evim, Benim Dizayn'ım" sloganıyla, mahallelerde özellikle kadınların ev yenileme, dekorasyon, ufak tadilat ihtiyaçlarına özgün, pratik ve hesaplı bir şekilde cevap vermeyi amaçlayan ve ilk mağazası ile büyük ilgi gören "DİZAYN'IM" 6 Mayıs Salı günü yapılan açılış töreni ile ikinci mağazasını Başakşehir'de açtı.

Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, Başkan Yardımcısı Adil Mirmahmutoğulları, Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Tüzmen, Hilmi Güler ve Mustafa Açıkalın' ın hazır bulunduğu açılış, yönetim kurulu üyeleri ve Başakşehir Belediye Başkanı Sn. Mevlüt Uysal tarafından yapıldı.

%100 yerli sermaye ile kurulan DİZAYN'IM mağazalarında hedef 5.000 kişiye istihdam

"Mahalle ekonomisine katkı yapacağız, bin mağazaya ulaştığımızda 5 bin kişiyi istihdam edeceğiz"

Mir Holding Yönetimi Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, kaybolan mahalle kültürünü yaşatmaya katkı sunmanın yanı sıra, mahalle ekonomisine de katkı yapacak yeni bir konseptle bu alana giriş yaptıklarını, Dizayn'ım adlı kaliteli ve ucuz yapı market/ev yenileme zincirlerinin ağırlıklı bayanlara ve profesyonellere hitap edeceğini belirtti." Toplam alan büyüklüğü 300 ila 600 metrekare arasında olacak bu mağazalarla, ilk etapta 10, ardından 100, devamında da 500 ve 1000 şube psikolojik sınırını aşmayı hedefliyoruz. 1000 adet rakamına ulaştığımızda toplamda 5 bin kişiye istihdam sağlayacağız" diye konuşan Mirmahmutoğulları, "Her mağaza için rafların içinde ki ürünler dâhil 1 milyon liralık yatırım ön görüyoruz. Mağaza başına 3 milyon liralık ciro hedefliyoruz. En ucuz bizde olacak diye bir iddiamız yok. Müşteride kaliteyi değerinde aldığı hissi uyanmalı" dedi.

5.000 çeşit ürün

Mağaza raflarında 5 bin, dijital raflarda 50bin ürün yer alacak!

Mağazalarda, raflardan, 13 ana kategori ve 112 alt kategori de, 5000 çeşit ürün alınabilecek. Ürünlerin tamamı TSE ve elektrikli ürünler CE belgeli olacak. Standart dışı, risk barındıran ürünler bulunmayacak. Dijital mağazada ise, 50.000 çeşit ürün sergilenecek ve pek çok banyo, mutfak ve WC alternatifleri olacak. Dijital mağazadan piyasa fiyatlarının altında, pek çok ürün temin edilebilecek.

Dünyada benzeri olmayan innovatif ürünler satışta

Dünyada eşi benzeri olmayan, Dizayn Grup Ar-Ge çalışmaları sonucu üretilmiş yaşamı kolaylaştıran, enerji tasarrufu sağlayan benzersiz ürünler dikkat çekiyor…

Teknolojik fakat kullanımı kolay birçok değişik ürün sadece bu mağazalarda satışa sunuluyor. 43 m2ye sığdırılmış olağanüstü konforlu anne, baba ve 2 çocuğun konforlu ve şık bir şekilde yaşayabileceği ev modeli de birçok ailenin m2 sorununa çözüm getirecek cinsten. Bunun yanı sıra DİZAYN'IM mağazalarında görevli mimarların simülasyon teknolojisi ile evinizi, odanızı, banyonuzu mağazada tasarlayıp, bütçesini çıkartıp dilerseniz evinize uygulatabiliyorsunuz.

Dizayn Bina Çözümleri yaklaşımının geliştirdiği ve patenti kendilerine ait olan, yenilenebilir enerji ile evlerin ısıtma ve soğutma ihtiyacını mükemmel bir şekilde çözen teknolojisi ve farklı birçok ürün de bu mağazalarda müşteriler ile paylaşılıyor.

Mahalledeki çözüm ortağınız!

Çerçeve yapılmasında, su kaçağı bulmaya, cam takılmasından, elektrik tesisat/su/ısıtma işlerine kadar kadınların imdadına yetişecek !

DİZAYN'IM zincirlerinde satış sonrası hizmet de verilecek. Islak hacimlerin renovasyonu, banyo ve mutfak kurulumu yapılacak. Hatta çilingir hizmeti, anahtar kopyalama, batarya kaçağı giderme, batarya değişimi, cam takılması, çerçeve yapılması, matkap isleri, elektrik tesisatı, su kaçak tespiti gibi evlerde sıkça yaşanan sorunlara da çözümler sunulacak.

Dünyada tek Türkiye'de ilk

Ortaya konan konsept ile, dünyada da benzeri olmayan bir çalışmaya imza attıklarını söyleyen Mirmahmutoğulları "önce İstanbul Avrupa yakasında, sonra Asya yakasına, sonra tüm Türkiye'de, daha sonrada dünyaya açılma hedeflerinin olduğunu" söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kürşad Tüzmen Başakşehir Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title