Haberler

Evinde Bıçaklanarak Öldürülen İngilizce Öğretmeni Toprağa Verildi

BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde evinde bıçaklanarak öldürülen İngilizce öğretmeni 50 yaşındaki Elif Isparta, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde evinde bıçaklanarak öldürülen İngilizce öğretmeni 50 yaşındaki Elif Isparta, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Camivasat Mahallesi Baraj Caddesi'ndeki bir apartmanın birinci katında yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Elif Isparta'dan haber alamayan yakınları, Çanakkale'nin Çan İlçesi'ndeki güreşlere devesiyle katılan Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Enis Isparta'yı arayıp, eşine ulaşılamadığı bildirildi. Yakınlarının haber vermesiyle hemen kente dönen Ali Enis Isparta, dün (pazar) saat 21.00 sıralarında evine geldiğinde, eşi Elif Isparta'nın kanlar içindeki cesedini buldu. Ali Enis Isparta'nın haber vermesiyle eve gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Elif Isparta'nın cesedi, yapılan olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından Isparta'nın cenazesi, yakınlarına teslim edildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Elif Isparta, bugün Mahkeme Camii'nde öğlende kılınan namazın ardından sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Edremit Belediye Başkanı CHP'li Kamil Saka, yardımcıları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdür ve öğretmenlerden öğrencilerine kadar kalabalık bir topluluk cenazeye katıldı. Elif Isparta'nın çocukları Erim ve İdil Isparta, annelerinin tabutu başından bir an olsun ayrılmadı; gözyaşlarını tutmadı. Eşi Enis Isparta ise cenaze sırasında ayakta durmakta zorlandı. Cami önünden omuzlara alınan tabut, tekbirler eşliğinde cenaze aracına yüklendi. Elif Isparta, Edremit Şehir Kabristanlığına toprağa verildi.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Anadolu lisesinde İngilizce öğretmeni olan ve kısa bir süre önce FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındığı öğrenilen Elif Isparta'nın, ölümünden kısa bir süre önce Facebook hesabından yaptığı, "İnsan bir ecelini bir de kaderini bilmezmiş. Bilinen tek şey varmış 'Sevgi' onun da kıymeti bilinmezmiş" paylaşımı dikkati çekmişti.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada incelemeye alınan çevredeki güvenlik kamerası görüntülülerinde Elif Isparta'nın evinin korkuluklarından tırmanan bir kişi belirlenmiş, yapılan parmak izi çalışmasında şüphelinin kimliğinin R.K. (Recep Kırtıl) (26) olduğu ortaya çıkmıştı. Edremit yakınlarındaki bir zeytin tarlasında yakalanarak gözaltına alınan R.K.'nin sorgusunun sürdüğü bildirildi. R.K.'nın üstünden Elif Isparta'nın cep telefonuna ait sim kart çıktı. Şüphelinin suratında 1-2 günlük boğuşmaya bağlı çizik izleri olduğu görüldü. Olay yerindeki kanlı ayakkabı izi ile de ayağında bulunan ayakkabının izlerinin uyuştuğu belirlendi. R.K. ve Isparta'dan alınan DNA kalıntıları incelenmek Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. R.K.'nın da aralarında yer aldığı toplam 5 kişinin olayla ilgili emniyette sorgulandığı öğrenildi. Yakınları, saat 21.00'de cesedi bulunan Elif Isparta'ya ait Whatsap programına, saat 04.01'de girilip tekrar çıkıldığını söyledi. Yakınları ayrıca, komidinin içinde 8 bin lira nakit para ile ziynet eşyalarının bulunmasına rağmen el sürülmediğini belirtti. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Balıkesir Edremit Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title