Haberler

Evin Sanat Galerisi Yaz Karma Sergisi Devam Ediyor!

Güncelleme:

Sergide Türkiye'nin en önemli toplumsal gerçekçi ressamlarından Nuri İYEM'in tuvallerine, seramik sanatına yarım asırdan uzun bir süre olağanüstü eserler kazandırmış Nasip İYEM'in özel koleksiyondan seramikleri eşlik ediyor.

Türk resminin en büyük ustalarından Neş'e ERDOK, daha önce sergilenmemiş yeni bir eseriyle yer alırken, kendine özgü yorumuyla Türk Heykel Sanatı'nda önemli bir yeri olan Rahmi AKSUNGUR'un heykelleri de sergiye üçüncü bir boyut kazandırıyor.

Özellikle peyzajları ve özgün portreleriyle tanınan Cansen ERCAN serginin önemli isimlerinden biri. Figüratif resim geleneğini günümüzün yeni anlayışlarıyla harmanlayan usta sanatçılar Temür KÖRAN ve Hakan GÜRSOYTRAK'ın eserlerine Zulal'ın kendi dünyası içinde yorumladığı sıradışı portreleri eşlik ediyor.

Kendi kuşağının ilgi çeken isimleri, genç sanatçılar Emin TURAN, Hakan CİNGÖZ, Setenay ALPSOY ve Aylin ZAPTÇIOĞLU'nun eserlerini de bu karma sergide görmek mümkün.

Evin Sanat Galerisi Yaz Karma Sergisi 26 Haziran - 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında hafta içi her gün Evin Sanat Galerisi'nde izlenebilir.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title