Haberler

Evin Ortasındaki Elektrik Direği Görenleri Şaşırtıyor

Güncelleme:

Konya'da Kulu ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan evin ortasındaki beton elektrik direği görenleri hayrete düşürüyor.

Konya'nın Kulu ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan bir arsanın ortasına yıllar önce elektrik direği dikildi. Arsa sahibi ev yapmak istedi gerekli başvuruları yaptı ama cevap alamadı. Sonunda pes etti ve evi direği de içine alacak şekilde inşa etti. İşte bu manzara görenleri hayrete düşürüyor.

EV YAPMAK İSTEDİ

Yeni Mahalle'de bulunan evdeki elektrik direği çevredeki evlere de elektrik dağıtıyor. Yıllar önce kardeşlerden biri elektrik kurumlarınca elektrik direği dikilen bahçeye ev yapmak istedi. O.S., ev yapacağı alan içerisinde elektrik direğinin bulunmasıyla ilgili bir kaç kez ilgili yerlere müracaat ederek direğin başka bir yere kaldırılmasını talep etti. O günkü şartlarda talebine ilgililerden bir cevap alamayan kişi elektrik direğinin bulunduğu yere tek katlı bir bina inşa ederek ikamet etmeye başladı.

DİĞER EVLERE ELEKTRİK DAĞITIYOR

Ev sahibi O.S., evin çatısındaki direği gören vatandaşların hayret ettiklerini söyleyerek hala ev içerisinden çıkan beton direğinden diğer evlere elektrik dağıtımı yapıldığını ve ev halkı olarak bu duruma alıştıklarını ifade etti.

"SAYAÇ OKUMAYA GELİYORLAR"

Ortasında elektrik direği bulunan evi boşaltarak aynı mahallede bir apartman dairesinde kiracı olarak yaşayan O.S., "İlgililer sayaç okumaya gelip gidiyorlar ama ev içinde kalan bu beton direği hiç fark etmiyorlar veya görmezden geliyorlar. Yıl 2015 ne diyelim ki" diye konuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konya Kulu Yaşam Politika Ekonomi Ekonomi Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

KAPTAN:

Erdoğan''ın Türkiye''si

20
13
yanıtYanıtla
AdanaliMobil-IOS:

CAHILLER Erdoğan olmasaydı Türkiye batardı bakar körler

6
4
yanıtYanıtla
CemalimobilWeb@haberler.com:

this is YENİ TÜRKİYE

2
6
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Iste turkiye bu resmi avrupa birligi gelismeden sorumlu kisinin twetterine yuklemek gerek yoksa kaldirmazlar.zavalli adam..

6
1
yanıtYanıtla
MuhtarMobil-IOS:

Cokmu komik türkiye burasi normal

5
1
yanıtYanıtla
ooo:

ağzım hala açık

4
1
yanıtYanıtla
nihalmobilWeb@haberler.com:

Meyve Veren Ağaç Taşların AKP Hak Partisi CHP Sosyete Zenginlerin Partisi HDP Teröristlerin Partisi

3
2
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Bu direği kaldırmayanları bağlıyacaksın direğin tepesine...

3
1
yanıtYanıtla
TIK,,,TIK:

GENEMİ KUNYA KULU , NEDİR BU GARDEŞİM ALLAH ALLAH AMA BU ELEKTRİK DİRENİN URTASINA BU EV YAPILMAZKI

4
0
yanıtYanıtla
ceyhanli:

hadi yeni turkiye

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title