Haberler

Evin Balkonundan Düşen Oğlunun Öldüğünü Adliyede Öğrendi

Güncelleme:

Bolu'da 4. kattan düşen 10 yaşındaki Umut'u 3 günlükken evlatlık edinen annesi, oğlunun hastanede öldüğünü, 'yaralama' suçundan götürüldüğü adliyede 'taksirle ölüme neden olma' suçlamasını duyunca öğrendi

Bolu'nun Karamanlı Mahallesi Stadyum Caddesi Esen Sokak'ta bulunan Umut Apartmanı'nın 4. katında kendisini evlatlık edinen annesi ve annesinin daha sonra evlendiği ikinci eşiyle birlikte yaşayan 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Umut Sünbül, balkondan aşağı sarktı.

Kolları yorulunca 'kurtar beni anne' diyerek bağıran Umut'u duyan anne Gülsen Başaran balkona koştu ama çocuğun düşmesine engel olamadı. 112 sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Umut Sünbül tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"ÇOCUĞU ELİNDEN ALINMASIN DİYE İFADE VERMEDİ"

Olayın ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürülen anne Gülsen Başaran, Umut'un ölümünün ardından adliyeye sevk edildi. Evlatlık edindiği Umut'un öldüğünü bilmeyen anne hem olayın şoku hem de çocuğu kendisinden alırar korkusuyla uzun süre savclıkta ifade veremedi.

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

İfade sırasında sürekli, 'çocuğumu benden almayın' diyen anneye, Umut'un öldüğünün söylenmesi üzerine Gülsen Başaran sinir krizleri geçirdi. Uzun süre ağlayan anne kendine geldikten sonra 'taksirle ölüme neden olma' suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi.

"O GÜN İLACINI ALMAMIŞTI"

Mahkemeye sevk edilen Gülsen Başaran hakim karşısında verdiği ifadede oğlunun hiperaktif olduğunu belirterek, "Umut'a ben kendi çocuğum gibi baktım. Hatay'da kaldığım zamanlarda kocam ölünce başkalarının evine temizliğe giderek yemedim yedirdim, kendim giymedim ona giydirdim. Umut'un sağlık sorunu nedeniyle günlük ilaç alması gerekiyordu. O gün de ilacını aldın mı diye sordum ama içmeyeceğim dedi. Ona ilacı içirmek isterken evden kaçarak aynı apartmanın 2. katındaki kuaföre gitti. Oğlumu kuaförden alıp tekrar eve çıktım. İlacı içirmek için diretince koşarak balkona gitti. Balkonun demirlerinden tutunmuş ve aşağı doğru sarkmıştı. 'Anne beni kurtar' diye bağırıyordu, ben de onu tuttum ama başaramadım ve aşağıya düştü" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karamanlı Bolu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title