Haberler

Evi Yanan Yaşlı Kadın Dumandan Etkilendi, Mahalleli Seferber Oldu

Beyoğlu’nda bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen yaşlı kadına yardım için tüm mahalleli seferber oldu.

Beyoğlu'nda bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen yaşlı kadına yardım için tüm mahalleli seferber oldu. Sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapılan kadının şok geçirdiği belirlendi.

Yangın, saat 06.30 sıralarında Beyoğlu Çukur Mahallesi Kalyoncu Kulluğu Caddesi üzerindeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, yaşlı bir kadının yaşadığı bir evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri ise caddeyi şerit çekerek kapattı.

YAŞLI KADIN DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangının söndürüldüğü esnada 80 yaşındaki Nuran isimli yaşlı bir kadın dumandan etkilendi. Değneğiyle apartmandan indirilen yaşlı kadın, mahalleli tarafından evinin karşısındaki bir dükkan da sandalyeye oturtuldu. Ardından vatandaşlar dumandan etkilenen yaşlı kadın için sağlık ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şok geçirdiğini gözlenen yaşlı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Tansiyonu düştüğü öğrenilen yaşlı kadının şok geçirdiği gözlendi. Olayın verdiği şokla çaresizce etrafına bakan kadını mahalledeki kadınlar teselli etti.

Yangını gören Aydın Yüceoğlu isimli bir vatandaş, "Kahvede otururken bir anda arkadaşlar yangın var dedi. Geldiğimiz de yanıyordu. Binada yaşlı kadın oturuyormuş sanırım, kadın dumandan etkilenince dükkana götürdüler" dedi.

Polis ekipleri yangının molotof kokteyli atılması nedeniyle oluşabileceği ihtimalini araştırıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title