Haberler

Evi Yanan Aileye Kaymakam Sahip Çıktı

Gölcük'te belediyenin tasis ettiği prefabrik konutun çıkan yangında kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle biri engelli 3 çocuğuyla dışarda kalan aileye ilçe kaymakamı Adem Yazıcı yardım elini uzattı.

Gölcük'te belediyenin tahsis ettiği prefabrik konutun, yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelmesi sonucu dışarda kalan aileye kaymakamlık sahip çıktı.

Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi'nde Gölcük Belediyesi tarafından tahsis edilen prefabrik konutta yaşayan baba Günay Halimergün, eşi Ayşe ile çocukları Rabia (15), Enes (13) ve Kerem Halimergün (4), geçen hafta  evlerinde çıkan yangın nedeniyle komşularına sığınmıştı.

Ailenin durumunu öğrenen Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Halimergün ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yanan prebabrik konutta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileriyle inceleme yapan Yazıcı, aileye yeni bir ev yapacaklarını ve para yardımında bulunacaklarını belirterek, baba Günay Halimergün'e de iş bulma sözü verdi.

Kaymakam Yazıcı, Halimergün ailesinin evleri yapılana kadar kiraya çıkmaları halinde maddi destek sunacaklarını ifade etti.

Ailenin  zihinsel ve bedensel engelli 15 yaşındaki Rabia ile de yakından ilgilenen Yazıcı, Rabia Halimergün'ün tedavisiyle ilgili gerekenin yapılacağını belirtti.

Baba Günay Halimergün de tek isteğinin ailesinin geçimini sağlamak olduğunu anlatarak, kendileriyle yakından ilgilenen Yazıcı'ya teşekkür etti.

Gölcük'te, belediyenin 10 yıl önce tahsis ettiği konutta kalan Günay Halimergün, eşi ve 3 çocuğuyla kaldıkları evin yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle komşularına sığınmıştı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Gölcük Belediyesi Adem Yazıcı İhsaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title