Haberler

Evgin: Parmak Basanla 3 Üniversite Bitirenin Birer Oy Hakkı Olması Adaletsiz

Güncelleme:

Aysun Kayacı'nın yıllar önceki çıkışını yeniden gündeme getiren Erol Evgin, "Okuma yazma bilmeyenle 3 üniversite bitirmiş birinin birer oy hakkı olması adaletli değil" dedi.

Sanatçı Erol Evgin'in Bakçiçek İlter'e vediği röportajda söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Evgin, demokrasi ile ilgili sözleri nedeniyle bir çok kullanıcının tepkisini çekti.

"DEMOKRASİ BİZE FAZLA GELİYOR"

Aysun Kayacı'nın "Dağdaki çobanla benim oyum bir olamaz?" sözlerini yeniden gündeme getiren Evgin şu ifadelere yer verdi: "Galiba eğitimli ülkeler için iyi bir çözüm demokrasi. Bize fazla geliyor. Bir manken kızımız 'Dağdaki çoban ile benim oyum bir mi?' olacak demişti hatırlarsanız...

"BANA ADALETLİ GELMİYOR"

Hoş değil o tanım ama şunu düşünüyorum; Okuma yazma bilmeyen, oyuna parmak basan bir kardeşimizle, ablamızla, annemizle 3 üniversite bitirmiş birinin birer oy hakkı olması adaletli mi geliyor size sorarım. Hiç hakça değil. Bana adaletli gelmiyor bu durum. Herkes seçebilmeli tabii. O parmak basan ablamız muhtarını seçsin, biraz daha iyi eğitim alanı belediye başkanını seçsin."

AYSUN KAYACI NE DEMİŞTİ?

Hatırlanacağı üzere Aysun Kayacı da bir dönem "Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi?" şeklinde bir çıkışa imza atmış ve bu sözler büyük tepki çekmişti.

İşte Erol Evgin'e yönelik tepkilerden bazıları;




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bakçiçek İlter Aysun Kayacı Erol Evgin Magazin Haberler

500

Yorumlar (82)

:

senin eğitimliler; yani chp teşkilatı pkk barajı aştı diye pilav dağıtıp şenlik yapacak kadar düştüler! seçmenleri gidip pkk''ya oy verdiler! bu kadar pespayeleşmiş vatan hainleriyle benim oyum da bir olamaz!

112
2
yanıtYanıtla
:

bu ülke için şehit olanların ezici çoğunluğu eğitimsiz! onların oy hakkı olmayacak ama onları eğitimsiz bırakan zalim kafa oy kullanacak ha! yürü git işine. . .

55
7
yanıtYanıtla
poyrazzz...:

laaa erol evgin saçlar takmamııı llaaaa oğlum biraz da kel gez laa ne işin var seni erkek işlerinde aklllı ol otur evinde dingil

38
6
yanıtYanıtla
musa dunya:

okuduğunuz okullarda size verilen bilgilerden Kutul Amareyi Çanakkale Zaferini size anlatan varmı kendi tarihini bilmeyen kendi tarihini karalayan embesil bir nesil yetiştirilirse işte bunun gibiler çok çıkar.

44
0
yanıtYanıtla
GNL ADAMI:

Rabbimin huzuruna varınca inşallah herhalde 1 e 5 hak ararsınız orada göreceğiz insanları küçük görmenin bedelini EROL BEY

32
10
yanıtYanıtla
GMKA:

ÇOK DOĞRU TESPİT BU ÜLKEDE SEVR BİLEN VAR''MI BU ÜLKEDE SULTAN VAHDETTİN, DAMAT FERİTİN İHANETİNİ BİLEN VAR''MI?

10
24
yanıtYanıtla
GMKA:

LOZAN OLAMASAYDI SENİN GİBİ DAMAT FERİTLER BU ÜLKEYİ SEVRLEDE VERİRDİ

yanıt1
yanıt0
:

yüksek(!) eğitimlilerin partisi chp''nin yüksek eğitimli(!) vekilleri apo posteri altında ''tsk kıyım yapıyor, silah bıraksın'' diye yürüyüş yapacak kadar, adi pkk terörünü kutsayacak kadar, teröriste karşılık veren güvenlik güçlerini kıyımla suçlayacak kadar, parti olarak pkk ve dhkp_c''li mahkumları ziyaret ettiklerini söylecek kadar pespayeleşmişken; yemişim böyle eğitimi!

27
6
yanıtYanıtla
aaaa:

doğru ya yıllarca pkk yı besleyende ülkenin başında olan chp dimii !!!ben daha şehitlerimize kelle apoya sayın diyenleri unutmadım cahiller

yanıt17
yanıt8
DİPLOMASIZ BİRİ VAR BU YÜZDEN BAŞIMIZDA:

HAKLI 3 TORBA KÖMÜRE OYUNU SATANLARLA MEMLEKETİN İLERLEMESİNE VESİLE OLAN ÜLKESİ İÇİN KAFA YORAN KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ İNSAN BİR OLAMAZ.

9
23
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title