Haberler

Evden Çıkarılan Kadın Kaldırımda Yatmaya Başladı

Güncelleme:

Samsun'da bir kurumda santral memuru olarak çalışan kadın, 8 aydır ev kirasını ödemediği için evden çıkarılınca kaldırıma yatak sererek yatmaya başladı.

Yaklaşık 1.5 yıldır İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Ethem Paşa Sokak'ta oturan Gülhatun Merhemci (40), 150 TL'lik ev kirasını yaklaşık 8 aydır ödeyemeyince ev sahibi tarafından evden çıkarıldı. Merhemci, çıkarıldığı evin dışındaki kaldırıma yatak sererek uyamaya çalıştı.

HAPİSHANEDE VE AKIL HASTANESİNDE YATTIM

Yaklaşık 900 TL'lik kira borcunu ödeyemediğini belirten Merhemci, "Kira borcumu ödeyemedim. 900 TL kira borcum var. Ev sahibi de beni evden çıkardı. Param yok. 5 aydır kira veremedim. Ayrıca ben 3 ay kredi borçlarımdan dolayı hapis yattım. Kredi kartlarıma 2 bin 800 TL borcum var. Maaşımda da haciz var. Bir kurumda santral memuruyum. Ruh sağlığı hastanesinde de yattım" dedi.

EV SAHİBİ KİRACISINI SUÇLADI

Kadının 8 aydır ev kirasını, elektrik ve su faturalarını ödemediğini, hatta daha önceki kirada durduğu evlerden de bu sebepten dolayı atıldığını belirten ev sahibi ise, "Bunun herkese borcu var. Alacaklılar da benim kapıma dayanıyor. Kendisini bugün çıkarttım. 8 aydır ev kirası vermedi. Çalıştığı kurumun müdürleri ile de görüşebilirsiniz. Daha önceki kirada durduğu evlerden de atılmış. Çalıştığı kurumdaki memurlarda bundan bıkmış. Ben yaklaşık 1 sene idare ettim. Odununu, kömürünü verdim hatta yeri geldi yiyecek bile verdik. Ben bunu kira parası için atmadım. Hatta iş yerine de bu kira parasını maaşlarından kesip, bir camiye bağışlamalarını söyledim. Dün bana 350 TL'ye ev tuttuğunu söyledi ama gitmedi. Ben buna 150 TL kira alıyordum. Bunun ne yaptığı belli değil, idare edecek halimiz kalmadı. 8 aydır da elektrik ve su parası bile ödemedi, onları da ben ödedim. Ben bunun parasını istemiyorum. Doğru konuşsun yeter" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title