Haberler

Gözaltındaki Komiser: Paraları Sıfırlayamadık, Gemiciklerimiz Yok

Güncelleme:

Emniyetteki paralel yapı soruşturması kapsamında önceki gece gözaltına alınan komiser, "Evdeki paraları sıfırlayamadık, gemiciklerimiz yok" dedi.

İstanbul Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından önceki gece yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan polislerin Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki adli sağlık kontrolleri devam ediyor.

"EVDEKİ PARALARI SIFIRLAYAMADIK, GEMİCİKLERİMİZ YOK"

Bu kapsamda, sağlık kontrolüne gelen ve ismini açıklamayan bir Terörle Mücadele Şubesi komiseri, basın mensuplarının Ne tarz gerekçelerle gözaltına alındınız sorusu üzerine, 'Evdeki paraları sıfırlayamadık. Gemiciklerimiz yok. O tarz gerekçeler karşılığını verdi.

"KASITLI OLARAK SAHUR VAKTİNDE SAĞLIK KONTROLÜ YAPILDI"

Gözaltında hukuksuzlukların olduğunu söyleyen komiser, gözaltındaki bazı polislerin kasıtlı olarak sahur saatinde adli sağlık kontrolüne götürülerek oruç tutmalarının zorlaştırıldığını savundu.

Bunlar küçük beyinleriyle insanları sindireceklerini sanığyorlar diyen şüpheli komiser, işlemlerinin ardından tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

ALAADDİN:

fettullah hocandan al. onda 50 milyar dolar varmış. amerikaya giderken yanında götürmüş. halkın himmet paraları. istersen hocan sana o parayla birçok gemi alır. sen devlete değil hocana hizmet ettin. hocan seni kurtarsın bakalım.

35
50
yanıtYanıtla
ÖZKAN ARICANmgarcn@hotmail.com:

Alaaddin kardeş kanıt var mı? Mesela ayakkabı kutusu gibi. Yoksa iftira olur maazALLAH

yanıt0
yanıt0
HAMZA:

Bakin iste ayakkabi kutularina dokunmasaydiniz simdi tutklanmazdiniz

58
24
yanıtYanıtla
hamza:

GUN OLUR DEVRAN DONER MILLET. MILLET UYKUDA DEGIL ADETA BAYILMIS VE MAKARNA YIYE YIYE SAGIR VE KOR OLMUS

53
25
yanıtYanıtla
HAKAN:

GÜZEL POLİSLER İYİKİ PARANIZ GEMİNİZ YOK YOKSA MİLLETİ KANDIRACAĞIM DİYE SİZDE ZALİM OLURDUNUZ OLAYLARI SAKLAYAMAZSINIZ.

29
16
yanıtYanıtla
TOROS:

başbakan intikamla hareket ediyorsun öfkeyle kalkan zararla oturur masum insanların hakkına giriyorsun bedelini ödeyemezsin..yapma..

26
17
yanıtYanıtla
aslısenasenaaa_ank@hotmail.com:

toros kimsenin kimse hakkına girdiği yok sadece geç kalmış bir adalet yerini bulacak inşlh yüksek puan alarak atanamadım ama 50 puan alan arkşdaşım atandı niye arkasında cemaat vardı biz masum insanların hakkı çıkacak inşlh bende cemaate hakkımı helal etmiyorum

yanıt0
yanıt0
alevi:

hak ettiniz sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

17
21
yanıtYanıtla
angara:

YORUMCULAR SİZ MERAK ETMEYİN SUÇSUZSA ZATEN TUTAMAZLAR İÇERDE AMA SUÇLUYSA ZATEN GERDİRİRLER. ELDE DELİL VARMI YOKMU ONA BAKAR SAVCI HAKİM

29
4
yanıtYanıtla
kaplan:

ettiğinizi cekiyosunuz ..okadar masum askere yaptınız operasyonu zamanında şimdi sıra sizde silivri boşaldı adam lazım

19
14
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title