Haberler

Evde Kumpir Tarifi - İç Malzemeli Gerçek Fırında Kumpir

Bu videolu tarifimiz sayesinde kumpir adı verilen leziz fırında pişirilen patatesin yapımını detaylarıyla öğreneceksiniz!

Bu videolu tarifimiz sayesinde kumpir adı verilen leziz fırında pişirilen patatesin yapımını detaylarıyla öğreneceksiniz! Gayet pratik bir yapıma sahip olan kumpiri eğer daha önce evde yapılamıyor olarak biliyorsanız. Videomuzu izledikten sonra kesinlikle çok şaşıracaksınız. Genelde kumpir iç malzemeleri kumpir yapımında anlatılmaz o yüzden bizde ev yemeği tarifleri olarak için amerikan salatası bulunan bu kumpir tarifinin tüm iç malzemelerini aynı zamanda kanalımızda bulunduruyoruz. Her ne kadar kumpir yapımı anlattığımız kadar kolay olsa da aklınıza takılabilecek sorulara karşı her zaman ev yemeği tarifleri ile iletişim içinde olabilirsiniz. Fırınınızda patatesler piştikten sonra oyarken patateslerin sıcak olmasına dikkat etmeniz major önem taşıyor. Şimdiden hepinize bu leziz patatesli içli tarif ile afiyet olsun diyoruz.

Kumpir Malzemeleri

Patates

Tereyağı

Kaşar peyniri

Amerikan salatası

Salçalı sosis

Mısır konservesi

Ketçap

Mayonez

Kaynak: Izlesene.com / Kadın

Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title