Haberler

Evde Hintkeneviri Yetiştirince Gözaltına Alındı

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde, evinde hintkeneviri yetiştirdiği belirlenen bir kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde, evinde hintkeneviri yetiştirdiği belirlenen bir kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 2 gram kokain, saksılar içinde 482 kök hintkeneviri, 596 gram kurutulmuş hintkeneviri ile hintkeneviri yetiştirmekte kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Küçükköy Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Küçükköy Mahallesi, Deniz Caddesi'ndeki E.A.G.'ye ait evde izinsiz hintkeneviri yetiştirildiğini belirledi. Bunun üzerine jandarma, eve dün operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada saksılar içinde yetiştirildiği belirlenen 482 kök hintkeneviri, bir kavanoz içinde kurutulmuş 596 gram hintkeneveri, 2 gram kokain ele geçirildi. Evdeki aramada ayrıca, hintkeneviri yetiştirmekte kullanıldığı anlaşılan 6 adet ışık ve ısı sistemi, 7 adaptör, 3 mor led lamba, 2 dijital termometre, 4 vantilatör, toprak ve bitki yetiştirmede kullanılan vitamin, minarel ve gübre de bulundu. E.A.G., gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A.G., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Küçükköy Ayvalık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title