Haberler

Evde Hasta Ziyareti Projesi"

Türkeli ilçesinde "Evde Hasta Ziyareti Projesi" kapsamında hastalara evlerinde ziyaret gerçekleştiriliyor.

Türkeli Devlet Hastanesi Müdürü İsmail Bezirganoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, taburcu olduktan sonra her zaman hastaların yanlarında olduklarını hissettirip hastaya moral vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Bu kapsamda "Evde Hasta Ziyareti Projesi" hazırlandığını ve belirlenen hastaların evlerine ziyaretlerin yapıldığını belirten Bezirganoğlu, şöyle konuştu:

"Bundan böyle haftada bir taburcu olan hastalardan belirlenen hastayı evinde ziyaret etmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde hastamıza 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletip, hastanın tedavi sonrasında genel durumunu ve hastalığının seyrini göreceğiz. Hastalarımızın hastanede oldukları süre içinde kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini istiyoruz, taburcu olduktan sonra da yanlarında olduğumuzu bilmeleri istiyoruz."

Bezirganoğlu, hastanın tedavi süresince karşılaştığı olumlu veya olumsuz durumlar hakkında geri bildirimler alıp hasta memnuniyetini artırarak hastanenin hizmet kalitesini yükseltmeyi planladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Türkeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title