Haberler

Evde Eşini Bulamadı, Evini Yaktı

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İSTANBUL DHA

Bağcılar'da ailevi problemleri olduğu öğrenilen bir kişi eve geldiğinde eşini evde bulamayınca yangın çıkardı. Yangında apartmanın teras katında olan annesi ve yeğeni yaralandı.

Yangın saat 02.30 sıralarında Kirazlı Mahallesi 2. Sokak'ta çıktı. Edinilen bilgiye göre bir süredir eşiyle sorunlar yaşayan Arslan Kara, gece saatlerinde evine geldi. Karısının evde olmadığını gören Kara sinir krizi geçirdi. İddialara göre bir müddet sonra banyoya giden adam, üzerindeki eşyaları çıkararak ateşe verdi. Yangın kısa süre sonra evin diğer odalarına da sıçradı. Daireden dumanlar çıktığını gören mahalleli polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu esnada apartmanın çatısında oturmakta olan anne Şükriye Kara ve torunu çıkan dumanlardan etkilendi. İtfaiye ekipleri yanan evi söndürerek, içeride olan Arslan Kara'yı tahliye etti. Dumandan etkilenen Kara, olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

MAHSUR KALAN ANNE VE YEĞEN KURTARILDI

Çatıda mahsur kalan yaşlı kadın ve yeğen itfaiye erleri tarafından binadan çıkartılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Kara'nın eşinin şiddetli geçimsizlik nedeniyle Beylikdüzü'nde bulunan babasının evine gittiği öğrenildi. Çıkan yangında dairede büyük çapta maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title