Haberler

Evde 76 Kilo Esrar Ele Geçirildi

İzmir'in Bonova ilçesinde, narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonda bir evde 76 kilo esrar maddesi ele geçirilirken esrarı piyasaya sürmeye hazırlanan bir şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Z. isimli bir şahsın doğu ve güneydoğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği bilgisini alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şahsın uyuşturucu maddeleri Bornova ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde bulunan bir adreste sakladığı ve torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına satacağını tespit etti. Narkotik ekipleri, yapmış oldukları istihbarı, analiz ve saha çalışmaları sonucunda şahsın Z.K.(56) olduğunu tespit etti.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda söz konusu adres ve civarında gerekli güvenlik tedbirlerini alan polis ekipleri, adli makamlardan aldıkları arama kararına istinaden düzenlemiş oldukları operasyonda Z.K.(56) isimli şahsı evde yakaladı. Evde yapılan aramada ise oda içerisinde örtülerin altında gizlenmiş bir vaziyette 11 adet şeffaf naylona sarılmış paketler içerisinde 76 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli Z.K. sorgulanmak üzere emniyete götürülürken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title