Haberler

Evcilmen, "Esnafın Avukatlığını Yaptığım İçin Aday Gösterilmedim"

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ni (AESOB) ziyaret etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ni (AESOB) ziyaret etti. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette Başkan Evcilmen, her zaman esnafın yanında yer aldığını belirtti.

Muratpaşa'nın Antalya'nın gerdanlığı olduğunu ifade eden AESOB Başkanı Sevimçok, "Antalya'nın en eski ve en oturmuş yerleşim merkezi Muratpaşa'dır. Antalya'nın gözbebeğidir. Sizde burada uzun yıllardan beri belediye başkanlığı yapıyorsunuz. Antalya esnafı ile her zaman barışıksınız. Esnafla çok barışık bir yönetim sergilediniz. Biz bundan dolayı size teşekkür ediyoruz. Esnafa zarar verecek bütün oluşumlarda yerine göre bizden daha fazla cansiparane duruş ve tavır sergilediniz. Bu bizi hakikaten mutlu etti. Bundan dolayı sizinle onurlandık ve gurur duyduk" dedi.

Ziyarette her zaman esnafın çıkarları doğrultusunda hizmet ettiğini belirten Başkan Evcilmen, "15 yıl sizin adınıza elimden gelen gayreti göstererek, olağanüstü çabalar sarfederek o rutin belediye-esnaf ilişkisini hep güçlü tutmaya özen gösterdim. Bir sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Şuan Türkiye Cumhuriyeti'nin önünde yer alan ve bir türlü yasası çıkarılamayan ama bütün partilerin programında yer alan AVM'lerin kent dışına taşınması olayıyla ilgili bir süreci ne yazık ki yerel yönetimler gerçekleştiremiyor. Bu konuda geriye dönün bakın. Benim 15 yılıma bakın. Bütün AVM'lere karşı çıkmış, dik durmuş, sizin adına kendini heder etmiş, nefer etmiş bir belediye başkanıyım" dedi.

Konuksever Mahallesi'nde yapılması planlanan ve kent gündemini meşgul eden AVM ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Evcilmen, şunları söyledi:

"Konuksever AVM olayını bilmeyen kalmadı. Türkiye'nin gündemi. Sadece Antalya'nın gündemi değil. Kaldı ki uluslararası bir sermaye olduğu için biraz Türkiye'nin dışına taştı bu gündem. Gelinen noktada bir AVM ki başlı başına her tarafı elinizde kalıyor. 30 bin metrekarelik hakkını 150 bin metrekareye çıkarıyor. Yükseklik serbest. 150 bin metrekarelik bir kütle. Migros 30 bin metrekare. Odası 150 bin metrekare. Oraya yapılacak bir AVM bütün esnafın sonunu getirebilecekti. Karşı durdum ve planı iptal ettirdim. Sen misin planı iptal ettiren? Uluslararası sermaye hemen bir adım öne çıktı. Bugün ben CHP'nin adayı değilim. DSP'nin adayıyım. İki veya üç sebebin bir tanesi bu AVM'ye karşı çıkmamdır. Yani sizin adınıza avukatlık yapmak, sizin adınıza dik durmak, sizin adınıza esnafın geleceğiyle ilgili oluşabilecek sıkıntıların karşısında durduğum için CHP'den aday gösterildiğim halde adaylığım geri çekildi. Önemli değil. Ben şimdi DSP'nin adayıyım ve büyük olasılıkla bu seçimi kazanıyorum. Üç anket yapıldı üçünde de önde çıktım. Ne değişti şimdi? Hiçbir şey değişmedi. Beni dışarıda tutup, beni aday göstermeyip, önümüzdeki dönem oluşacak 100 kişilik mecliste bu ve bunun gibi benzer konuları yeniden gündeme getirip, bir sermayeye hizmet etme anlayışının karşısında duruyorsam ne mutlu bana." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title