Haberler

Ev ve İşyerlerini Su Bastı, Araçlar Yolda Kaldı

Tekirdağ'da öğle saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su basarken, bazı araçlar ise yolda kaldı.

Tekirdağ'da öğle saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su basarken, bazı araçlar ise yolda kaldı. Yağış sebebiyle Tekirdağ Valiliği 'Kriz Masası' oluşturdu. Kuvvetli sağanak yağış Tekirdağ- İstanbul D110 Karayolu'nu trafiğe kapattı. Çanakkale ve Malkara yönünden gelen araçlar yolda mahsur kaldı. Yaklaşık bir saat kapanan yol, itfaiye ve belediye ekiplerinin çalışmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Altınova Köprüsü alt geçidini suyla dolması nedeniyle birçok araç mahsur kaldı. Araç içinde bulunanlar itfaiye ve AFAD ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Öte yandan şehir merkezinde bazı binaların bahçe duvarları yıkıldı. Bodrum katta bulunan ve su basan evle işyerlerinde ise maddi hasar oluştu. Belediye ekipleri, ev ve işyerlerindeki suyun tahliyesi için çalışma başlattı.

'KRİZ MASASI' OLUŞTURULDU Yağış nedeniyle Tekirdağ Valiliği tarafından AFAD binasında 'Kriz Masası' oluşturuldu.Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, su basan mahallelerde incelemede bulundu. Albayrak, yaptığı açıklamada, 'Su baskınına uğrayan ev ve iş yerlerinde ekiplerimizin tahliye çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Tahminen 15 ev ve iş yerinde su baskını oluşmuş. Çok şükür can kaybımız yokö dedi. Meteoroloji yetkilileri, yağışların aralıklarla devam edeceğini belirterek, vatandaşları uyardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale İstanbul Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title