Haberler

Nevresim Takımları ve Tüm Tekstil Ürünleri

ilandır
Güncelleme:

Nevresim, Farsça nev (yeni)`, Arapça resim sözcüklerinden oluşan bir birleşik kelimedir.

yeni resim anlamına gelmektedir. Yorganlara kaplanan mis kokulu bembeyaz çarşaflar günümüzde yerine nevresimlere bırakmıştır. Bugün nevresim takımları adına yaraşır şekilde renk renk ve çeşit çeşit resimlerle nakşedilmektedir. Hatta 3D teknolojisiyle doğadaki her kare kumaş üzerine aktarılabilmektedir. Kullanıcıların renk ve resim arayışı üreticileri farklı konseptler de oluşturmalarına ilham olmuştur.Kim yorgun bir günün akşamında ılık bir duştan sonra giydiği bornozuyla kendini rengarenk çiçeklerle kaplı bir nevresim takımı içerisinde kendini uykunun kucaklarına bırakmak istemez ki?







Bornoz ve nevresim denildiğinde ise aklımıza Denizli gelir. Denizli Bornoz ve Nevresimin başkentidir. Özelikle bir firma var ki size bu firmadan bahsetmek istiyorum. Standart ölçülere göre seri olarak hazırlanmış ve satışa sunulmuş giyim eşyası ve bu bağlamda üretim yapan bu firma Milliyet, Hürriyet ve bir çok yerel ve ulusal gazetelerde haberleri çıkan Kaplan Tekstil üretim çeşitliliği her geçen gün artarak devam eden 3 boyutlu nevresim takımları, havlu, bornoz ve ev çeyizi ile dünyanın lider şirketlerinden biridir.







ABD, Kanada, Almanya, Birleşik Krallık, Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Suudi Arabistan, Yunanistan, Dubai ve 20'ye yakın ülkeye ürün ihraç etmektedir. Ham pamuk seçimi ile başlayan süreçte, Kaplan Tekstil, üretimin her aşamasında proses kontrolünü büyük bir hassasiyet ile yapmaktadır.Son nihai üründe,paketleme,barkot kontrolü ile kalite kontrolü aşaması sona erer.Reiki'm etiketli ve müşterinin kendi etiketi takılmış tüm havlular ve bornozlar , Türkiye'de üretilen yüksek kaliteli pamuk ipliğinden imal edilmiştir.



ve nevresim takımlarına ihtiyacınız varsa ya da yeni bir yuva kuracaksanız bir şekilde yolunuzu Denizli'ye düşürün ya da evtekstilpazari.com web sitesine girip dilediğiniz ürünü kolaylıkla alabilirsiniz.. Yepyeni ve farklı nevresimlerle güzel düşler sizin olsun. Çocuklarınızın çeyizi birbirinden güzel bornozlarla dolsun...sevgiler.





























































































































Denizli Nev Advertorial Haberler Haberler

title