Haberler

Ev sahibinden Kemal Sunal'ın filmine benzer hayat hikayesi

Güncelleme:

Ev sahibinden Kemal Sunal'ın unutulmaz filmini aratmayan hayat hikayesi. Amerikalı ev sahibinden Gülen Adam filmini hatırlatan hareketler. Ev sahibinden insanlığa mesajlarda var. Alexis Stephens ve eşi küçük bir ev inşa etmenin püf noktasının sevgi olduğunu söylüyor.

Ev sahibinden Kemal Sunal'ın unutulmaz filmini aratmayan hayat hikayesi. Amerikalı ev sahibinden Gülen Adam filmini hatırlatan hareketler. Alexis Stephens ve Christian Parsons çifti evlerini sattıktan sonra satın aldıkları taşınabilir evle Amerika'da bir belgesele konu oldu. Çift satın aldıkları satın aldıkları küçük evle Amerika genelinde tam 18 ay sürecek olan yolculuğa hazırlanıyor. 130 metrekarelik evde, tuvalet, banyo, yatak odasıve mutfağın yanı sıra 20 galonluk su tankı ve depolama alanı da bulunuyor. Ev sahibinden edinilen bilgilere göre önümüzdeki iki yılı planlanan çiftin hayatı jantların üzerindeki evde geçecek. Özel yaşam alanlarının fotoğraflandığı karelerde mutfak, yatak odası gibi evin detayları yer alıyor.

Römorkun üzerinde bulunan ve büyük pencerelerle çevrili olan yatak odası ise geniş bir alana sahip. Tamamen kendi yaşam tarzlarına göre dizayn edilen bu küçük evler Amerika halkının yeni takıntısı.Tuvalette ise bir duş teknesi ve kompozit tuvalet bulunuyor.Mutfakta kullanılan elektrikli eşyalar kolay kullanışlı hale getirildi. Park noktalarında kolayca tüm elektrikli aletleri kullanabilecekler. Tiny Ev Yolculuğu olarak adlandırılan bu projenin sponsorluğunu ise; Dow Chemical Co spon üstlendi. Ev sahibinden insanlara önerilerde var. Çift küçük bir ev inşa etmenin püf noktasının sevgi olduğunu ifade ediyor.

Alexis Stephens ve Christian Parsons çifti bu küçük eve sahip olabilmek için ellerinde bulunan tüm eşyalarını sattı.Kapı üzerinde bulunan okuma bölmesi bile mükemmel bir görüntü yaratıyor. Ayrıca çiftin şahsi eşyalarını saklayabilmeleri için gizli bir bölme de inşa edildi. Tam fonksiyonlu 130 metrekarelik bu küçük eve Dow Chemical Co sponsor oldu.RV sisteminde olan elektrik sisteminde olası bir arızaya karşı ise yedek jenaratörler bulunuyor. Amerika'da klasik bir yeni evin fiyatı 341,500 dolarken, bu şekilde olan evlerin fiyatları 47,500 dolar.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Dow Chemical Kemal Sunal Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title