Haberler

Ev Sahibi Kadına Hırsız Kurşunu

Alanya İlçesinde bir eve giren hırsız, ev sahibi kadını silahla yaraladı.

Alanya İlçesinde bir eve giren hırsız, ev sahibi kadını silahla yaraladı. Zemin kattaki evin balkonundan atlayarak kaçan hırsızlık zanlısı, polis tarafından yakalandı.

Olay, Oba beldesinde bir evde meydana geldi. Çarşıdan gelen 50 yaşındaki Naciye Yiğit, evinin önüne polisleri gördü. Polislere ne oldu diye soran Yiğit'e, evine hırsız girdiği söylendi. Polislerle birlikte kapıyı açan Yiğit'e, evde bulunan hırsızlık zanlısı Adem Ç. tarafından bir gün önce hırsızlık için girdiği evden çaldığı silahla ateş açıldı. Yiğit, sağ bacağına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Naciye Yiğit ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Naciye Yiğit, yaptığı açıklamada "Yoldan geliyordum, yenge bu eve hırsız girdi dediler. Kendileri polismiş, kapıyı açtım içeri girdim. O sırada silah sesleri geldi. Adam kaçtı ben yaralandım" dedi.

Hırsız Adem Ç. ise zemin katta bulunan dairenin balkonundan atlayarak kaçtı. Balkondan atlayan Adem Ç'yi fark eden polis ve mahalle sakinleri arasında kovalamaca yaşanırken, olay yerine ihbar üzerine çok sayıda takviye polis sevk edildi. Silahlı hırsız Adem Ç., bir süre sonra olayda kullandığı silahla polis tarafından yakalandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Oba Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title