Haberler

Ev Kadının Kaymakama Verdiği Yüzüğü 15 Bin Liraya Alıp Okula Bağışladı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde ev kadını 33 yaşındaki Zeynep Yeşildal'ın, 15 Temmuz Şehitler İlkokulu yapılması için düzenlenen kampanyaya destek için Kaymakam Levent Kılıç'a parmağından çıkarıp verdiği yüzüğü işadamı İsmet Şimşek, 15 bin liraya satın aldı.

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde ev kadını 33 yaşındaki Zeynep Yeşildal'ın, 15 Temmuz Şehitler İlkokulu yapılması için düzenlenen kampanyaya destek için Kaymakam Levent Kılıç'a parmağından çıkarıp verdiği yüzüğü işadamı İsmet Şimşek, 15 bin liraya satın aldı. Şimşek, "Bu anlamlı yüzüğü, açılacak okulun bir köşesinde sergilenmesini istediğim için tekrar kaymakamlığımıza bağışladım" dedi.

Çorlu Kaymakamlığı ve sivil toplum örgütleri ilçede 24 derslikli 15 Temmuz Şehitler Okulu yapılması için kampanya başlattı. Vatandaşların ve iş adamlarının destek verdiği kampanyaya ilgi yoğun oldu. Ev kadını Zeynep Yeşildal, gittiği Kaymakamlıkta parmağındaki yüzüğü çıkarıp okula bağışlamak istediğini söyleyerek, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a teslim etti. Yeşildal, "Bu yüzüğü şehitler okulu için bağışlamak istiyorum. Eşim bağış yaptı. Ancak o bağış onun bağışı. Ben bana ait olan bu yüzüğü vermek istiyorum" dedi.

Ev kadını Yeşildal'ın parmağındaki yüzüğü bağışladığını gazetelerden okuyan Kapaklı İlçesi'nde yaşayan işadamı İsmet Şimşek, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı ziyaret etti. Şimşek, Zeynep Yeşildal'ın bağışladığı yüzüğü 15 bin TL'ye satın alarak yeniden okula bağışladı. Şimşek, Yeşildal'ın hareketinin çok örnek ve duygulandıran bir hareket olduğunu belirterek, "Bu olayın haberini okuduğumda çok duygulandım. Gerçekten de bu hanımefendiyi bu örnek davranışından dolayı kutluyorum. Daha sonra bu yüzüğü 15 bin TL. vererek aldım. Ben bu yüzüğü, hikayesi ile açılacak olan okulun bir köşesinde sergilenmesini istediğimi için tekrar kaymakamlığımıza bağışladım. Çok mutluyum bunu anlatamam. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve bu projede emeği geçenleri kutluyorum. Tüm hayırseverlerin de böyle bir projeye destek vermeye davet ediyorum" dedi.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, böyle bir yardımda bulunan işadamı İsmet Şimşek'e çok teşekkür ettiğini belirterek, "Okul projemiz başladığı günden beri hakikaten büyük destekler alıyoruz. Vatandaşlarımızdan, işadamlarımızdan, esnafımızdan bu da bizi çok mutlu ediyor. Bir hanım efendinin yüzüğünü getirip bırakması ve ardından İsmet beyin 15 bin TL. verip tekrar bu yüzüğü okulda sergilemek için bağışlaması son derece çok mutlu etti. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmet Şimşek Levent Kılıç Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title