Haberler

Europe Bursa'yı Salladı

Güncelleme:

'Müziğin Efsanesi' dünyaca ünlü rock müzik grubu Europe, Türkiye'de bu yıl ilk kez ve tek konserini verdiği Bursa'da, festivale damgasını vurdu.

Türkiye'de bu yıl ilk kez ve sadece '54. Uluslararası Bursa Festivali'nde konser veren 'Müziğin Efsanesi' dünyaca ünlü rock grubu Europe, tam anlamıyla Bursa'yı salladı.

Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı ( BKSTV) tarafından düzenlenen '54. Uluslararası Bursa Festivali', bu yıl dünyaca ünlü efsane rock grubu Europe'u ağırladı. Dünya turnesi kapsamında Türkiye'de sadece Bursa'da konser veren Europe, yıllara damgasını vuran en hit şarkılarını Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu hıncahınç dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi.

Europe'un konserini izlemek için İzmir, İstanbul, Çanakkale, Kocaeli, Balıkesir, Ankara, Tekirdağ, Eskişehir, Antalya ve Muğla'dan da hayranları Bursa'ya gelerek, coşkulu konserin tadını doyasıya çıkardı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda 3500'ü aşkın hayranıyla buluşan Europe'un konserini keyifle izleyen hayranları arasında ünlü oyuncu Halit Ergenç ile oğlu Ali de vardı.

Europe grubunun vokali Joey Tempest, konserde sevenlerini Türkçe selamladı, şarkılarını hayranlarının yanına giderek söyledi. Efsane müzisyenler; temponun anbean arttığı konserde, 'The Final Countdown', 'Carrie' ve 'Rock The Night' gibi klasikleriyle 80'li yıllardan bugüne dek yayınlanan parçalarının yanı sıra bu yıl Mart ayında çıkardıkları 'War of Kings' adlı son albümünün şarkılarını da seslendirdi. Rock müzik tutkunlarını coşku dolu bir atmosferde buluşturan Europe, Türkiye'de ve Bursa'da gördükleri ilgiden dolayı da çok mutlu olduklarını vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültürpark Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title