Haberler

Europe Bursa'yı Salladı

Güncelleme:

Efsane grup Europe Bursa'da fırtına gibi esti.

Türkiye'de bu yıl ilk kez ve sadece '54. Uluslararası Bursa Festivali'nde konser veren 'Müziğin Efsanesi' dünyaca ünlü rock grubu Europe, tam anlamıyla Bursa'yı salladı.

Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı ( BKSTV) tarafından düzenlenen '54. Uluslararası Bursa Festivali', bu yıl dünyaca ünlü efsane rock grubu Europe'u ağırladı. Dünya turnesi kapsamında Türkiye'de sadece Bursa'da konser veren Europe, yıllara damgasını vuran en hit şarkılarını Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu hıncahınç dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi.

Europe'un konserini izlemek için İzmir, İstanbul, Çanakkale, Kocaeli, Balıkesir, Ankara, Tekirdağ, Eskişehir, Antalya ve Muğla'dan da hayranları Bursa'ya gelerek, coşkulu konserin tadını doyasıya çıkardı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda 3500'ü aşkın hayranıyla buluşan Europe'un konserini keyifle izleyen hayranları arasında ünlü oyuncu Halit Ergenç ile oğlu Ali de vardı.

Europe grubunun vokali Joey Tempest, konserde sevenlerini Türkçe selamladı, şarkılarını hayranlarının yanına giderek söyledi. Efsane müzisyenler; temponun anbean arttığı konserde, 'The Final Countdown', 'Carrie' ve 'Rock The Night' gibi klasikleriyle 80'li yıllardan bugüne dek yayınlanan parçalarının yanı sıra bu yıl Mart ayında çıkardıkları 'War of Kings' adlı son albümünün şarkılarını da seslendirdi. Rock müzik tutkunlarını coşku dolu bir atmosferde buluşturan Europe, Türkiye'de ve Bursa'da gördükleri ilgiden dolayı da çok mutlu olduklarını vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültürpark Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title