Haberler

Euromoney'den BKT'ye Büyük Ödül

Güncelleme:

Çalık Holding iştiraklerinden Arnavutluk ve Kosova'da faaliyet gösteren Banka Kombetare Tregtare (BKT)'ye, "Arnavutluk'ta Yılın En İyi Bankası" ödülü verildi.

BKT'nin üst üste dördüncü kez kazandığı ödül, Euromoney dergisi tarafından 9 Temmuz'da Londra'da düzenlenen Mükemmellik Ödülleri töreninde, Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Usta'ya takdim edildi.

'Başarılarımızı bölge ülkelerine yayacağız'

BKT Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Usta ; BKT'nin, Arnavutluk'un en iyi bankası olduğunu bir kez daha kanıtladığını belirterek şunları söyledi: "İstikrarlı büyüme, sürdürülebilir kârlılık, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizin bizi bu noktaya getirmesi gurur vericidir. Arnavutluk bankacılık sisteminde en önemli göstergeler olan aktif büyüklüğü, kârlılık, sermaye, mevduat, bireysel krediler gibi kalemlerde lider durumdayız ve bu başarıyı bölgedeki diğer ülkelere de yaymayı hedefliyoruz. Vizyonumuz doğrultusunda, Arnavutluk bankacılık sisteminde en büyük ve en iyi banka olmaya devam edeceğiz. Başarımızın anahtarı, Arnavutluk'u, insanlarını ve onların ihtiyaçlarını derin ve kapsamlı olarak anlamaktan geçiyor. BKT'yi Arnavutluk için çok değerli bir varlık olarak görmemiz, müşterilerimizin güvenini kazanmamızı, bu güven de sürekli büyümemizi ve başarılı olmamızı mümkün kılmaktadır. Tüm çalışanlarımıza göstermiş oldukları olağanüstü çabalarından ötürü teşekkür ederim."

Uluslararası bankacılık ödülleri BKT'ye

Dünyanın önde gelen en prestijli finans yayınlarından biri olan Euromoney, 20 yılı aşkın süredir küresel bankacılık sistemlerini ve varlık piyasalarını değerlendiriyor. BKT'nin üst üste dördüncü kez aldığı "Arnavutluk'un En İyi Bankası" ödülü, Arnavutluk bankacılık sistemi içinde yenilikçi, güçlü ve lider Banka pozisyonunu bir kez daha teyit etti. Daha önce The Banker ve EMEA Finance tarafından da benzer ödüller verilen BKT, 2,6 milyar dolarlık aktif büyüklüğü ve 2 milyar dolarlık mevduatı ile Arnavutluk'un 90 yıllık en eski ticari bankası unvanına sahip. BKT, Arnavutluk'ta 63 ve Kosova'da 26 olmak üzere toplam 89 şube ile müşterilerine hizmet sunmayı sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Usta Arnavutluk Londra Kosova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title