Haberler

    Anadolu Efes, Unicaja Malaga'ya 93-90 Yenildi

    Güncelleme:

    Euroleague Top 16 E Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Anadolu Efes, son bölümü büyük çekişmeye sahne olan maçı son saniye üçlüğüyle kaybetti.

    Euroleague Top 16 F Grubu'nda Unicaja Malaga ile deplasmanda karşılaşan Anadolu Efes, salondan 93-90 yenik ayrıldı.

    Maça hızlı giren ev sahibi ekip, ilk beş dakikayı 13-6 önde geçti, çeyreği de 22-15 üstünlükle tamamladı. Efes ikinci çeyreğe Cedi ve Furkan'ın sayılarıyla girse de, savunmada rakibini bir türlü durduramadı. Bu çeyrekte potasında 30 sayı gören temsilcimiz, soyunma odasına 52-40 geride girdi.

    MALAGA SON PERİYODA ÖNDE GİRDİ

    Anadolu Efes, üçüncü çeyreğin son bölümünde devreye giren Heurtel'in üst üste bulduğu 9 sayıyla skora ortak oldu. Son periyoda 63-60 Malaga üstünlüğüyle girildi.

    Son çeyrekte fark iki kez bir sayıya kadar inse de, lacivert beyazlılar uzun süre öne geçme şansı bulamadı. Bitime 2 dakika kala Heurtel'in basketi, uzun süredir takipte olan Efes'i 83-82 öne taşıdı. Son bölümde Saric çok kritik iki serbest atışta isabet bulamayınca avantaj Malaga'ya geçti. Thomas Heurtel'in bitime 5 saniye kala bulduğu üçlük isabetiyle skor 90-90'da eşitlendi. Son hücumda bire bir oynayan Ryan Toolson, zor bir üç sayılık şutta isabet bularak takımına maçı kazandırdı.

    TOOLSON 25 SAYI ATTI

    Malaga'da maçı kazandıran basketi atan Toolson 25 sayıyla yıldızlaşırken, Anadolu Efes'te Heurtel 23 sayı, 5 asist, 5 ribaund ile oynadı.

    Grupta üst üste üçüncü yenilgisini alan Anadolu Efes dört galibiyette kalırken, Unicaja Malaga galibiyet sayısını ikiye çıkardı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Thomas Heurtel Anadolu Efes Malaga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title