Haberler

Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe, Taraftarlarıyla Buluştu

Güncelleme:

Euroleague'de Olympiacos'u devirerek şampiyon olan Fenerbahçe Basketbol Takımı, Bağdat Caddesi'nde taraftarlarıyla buluştu. Ortaya müthiş görüntüler çıktı.

Turkish Airlines Euroleague Final-Four finalinde Olympiacos'u farklı yenerek Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe, şampiyonluk kutlaması için Ülker Sports Arena'dan kendisini bekleyen binlerce taraftarının yanına Bağdat Caddesi'ne gitti.

HERKES TAKIMI BEKLEDİ

Takım otobüsüyle beraber tam kadro Bağdat Caddesi'ne doğru yola çıkan Fenerbahçe kafilesi, uzun süre taraftarların arasında kalarak Şaşkınbakkal'a ulaşamadı. Meşalelerle , şarkılarla, tezahüratlarla takımını karşılayan Fenerbahçeli taraftarlar, oyuncuları adeta bağırlarına bastı. Ortaya ise çok renkli görüntüler çıktı.

CADDE BOYU YÜRÜDÜLER

Sarı-lacivertli oyuncular Ekpe Udoh, Luigi Datome, Bogdan Bogdanovic, Melih Mahmutoğlu ve Ali Muhammed kafile Bağdat Caddesi'ne girdiği sırada otobüsün üzerine çıkıp taraftarı selamladı. Renkli anlara sahne olan kutlamada Fenerbahçe taraftarı, Başantrenör Zeljko Obradovic ve tüm oyunculara sevgi gösterisinde bulundu. Fenerbahçe taraftarı sarı-lacivertli kafileye Bağdat Caddesi boyunca eşlik etti.

İşte o görüntülerin birkaçı;













Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Olympiacos Bağdat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title