Haberler

    Euroleague Final Four: Fenerbahçe Ülker 80 - 86 Cska Moskova

    Üçüncülük maçında CSKA Moskova ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Ülker, bir ara 28 sayı geriye düştüğü maçta skoru eşitlemesine rağmen galibiyete uzanamadı.

    Euroleague Final Four'unda üçüncülük mücadelesi, yarı finalde Real Madrid'e kaybeden Fenerbahçe Ülker ile Olympiakos'a boyun eğen CSKA Moskova arasında oynandı. CSKA Moskova, 28 sayıya kadar çıkardığı farkı koruyamamasına rağmen son bölümü iyi oynayarak maçı 86-80 kazanmayı başardı.

    Koç Zeljko Obradovic, Real Madrid maçında parkeye sürdüğü ilk beşte üç değişiklik yaparak Oğuz Savaş, Melih Mahmutoğlu ve Nemanja Bjelica'ya şans verdi. Ancak maça iyi başlayan CSKA Moskova oldu. Çeyreğe 12-0 ile giren ve bir ara durumu 22-4'e getiren Rus ekibi, periyodu 27-13 önde tamamladı. Fenerbahçe Ülker'in ilk çeyrekte bulduğu 13 sayının 9'u Andrew Goudelock'tan geldi.

    İkinci çeyrekte Nando De Colo'nun da devreye girmesiyle hücumdaki etkinliğini koruyan CSKA, soyunma odasına 48-24 önde girdi.

    Üçüncü periyodun ilk iki dakikası geride kalırken 54-26 ile 28 sayıya çıkan fark, Goudelock ve Bjelica'nın çabalarıyla yavaş yavaş eridi. Çeyreğin son bölümünde Zisis ve De Colo'ya çıkan iki sportmenlik faul düdüğüyle ortam gerilirken, sarı lacivertliler üçüncü çeyreği 66-55 geride kapadı.

    Son çeyreğe Goudelock'ın üst üste dört sayısıyla başlayan Fenerbahçe Ülker, kenardan gelen Semih Erden'in devreye girmesiyle maçı dengeye getirdi. İki pota altında blokları, ribauntları ve sayılarıyla etkili olan Semih'e yapılan sportmenlik dışı faulün ardından fark üçe indi: 70-67. Fenerbahçe Ülker hücumunda Zisis'in üçlüğüyle skor eşitlendi.

    Fenerbahçe Ülker öne geçmeyi bir türlü başaramazken, 77-77'de skor tekrar dengeye geldi. Jackson ve De Colo ile üst üste faul çizgisine giden CSKA, bitime 01.47 kala farkı tekrar dörde çıkardı. Fenerbahçe Ülker'in en skorer ismi Goudelock, De Colo'ya yaptığı faulle beşleyerek oyun dışı kaldı. Son dakikalarda üstünlüğü yeniden ele geçiren CSKA, salondan galip ayrılarak Euroleague'de üçüncülüğü elde etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Andrew Goudelock Fenerbahçe Ülker Nemanja Bjelica Cska Moskova Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title