Haberler

Galatasaray, Eurocup'ta Çeyrek Finale Yükseldi

Güncelleme:

Eurocup Son 16 Turu ikinci maçında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi'de karşılaştığı Pınar Karşıyaka'yı 93-65 mağlup ederek çeyrek finale çıktı. Sarı-Kırmızılılar Bayern Münih'le eşleşti.

Eurocup Son 16 Turu İkinci maçında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi'de karşılaştığı Pınar Karşıyaka'yı 93-65 gibi farklı skorla mağlup ederek, adını çeyrek finale yazdırdı.

İLK ÇEYREK BERABERE BİTTİ

Karşılaşmaya Pınar Karşıyaka; Gabriel ve Iverson'ın pota altından bulduğu sayılarla 4-0 başladı. Galatasaray Odeabank'ta Lasme ve McCollum sayılarla karşılık verdi ve skoru 4-4 yaptı. Savunmada kırmızı-yeşillileri durduran sarı-kırmızılılar, Schilb ve Lasme'nin sayılarıyla 5-0'lık seri yakaladı ve skoru 15-10'a getirdi. Daha sonra oyuncu değişiklikleriyle hücumda ritim bulan Pınar Karşıyaka, farkı azalttı ve Gabriel'in son saniyede bulduğu serbest atıştan sayı ile periyodu 20-20 eşitlikle sonlandırdı.

GALATASARAY GAZA BASTI

İkinci periyoda hücumda atışlar kaçırarak başlayan Galatasaray Odeabank daha sonra taraftarının desteğini de arkasına alarak periyodun bitimine 6 dakika 30 saniye kala skoru 28-24'e getirdi. Gabriel ve Kerem Gönlüm'ün sayılarıyla İzmir ekibi skoru 28-28 yaptı. Green, Micov ve McCollum ile art arda üçlükler bulan sarı-kırmızılılar farkı açarak durumu 39-28'e getirdi. Aradaki sayı farkını koruyan ve daha da açan Galatasaray Odeabank devreye 43-32 önde girdi.

FARK AÇILIYOR

Üçüncü periyota sarı-kırmızılılar 4-0'lık seri yaparak, hızlı başladı. Taraftarının desteğini arkasına alan Galatasaray Odeabank hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla periyodun bitimine 5 dakika 38 saniye kala farkı 18'e çıkardı ve skoru 54-38 yaptı. Karşıyaka sarı-kırmızılıların serisini Can'dan bulduğu sayılarla sonlandırdı. Aradaki sayı farkını koruyan Galatasaray Odeabank periyodu 70-51 önde tamamladı.

28 SAYILIK FARK

Son periyoda Sinan Güler'in basketleriyle başlayan sarı-kırmızılılar farkı 25 sayıya çıkardı ve skoru 79-54 yaptı. Oyun hakimiyetini eline alan sarı-kırmızılılar, Karşıyaka'ya kolay sayı şansı vermedi, farkı açamaya devam ederek durumu 87-63 yaptı. Son bölümlerde de üstünlüğünü koruyan Galatasaray Odeabank, parkeden 93-65 gibi farklı skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, İzmir'de oynanan ve 67-64 yenildiği maçtan sonra Abdi İpekçi'de 28 sayı farkla kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı. Sarı-Kırmızılıların rakibi Alman ekibi Bayern Münih oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Abdi İpekçi Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

yigidoMobil-ANDROID:

cengiz okuma kardeş zorlami okutuyolar sanki sen hazirlasan mükemmel hazirlayacan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title