Haberler

EURO 2016 Maçında İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 Yendi

EURO 2016 D Grubu ikinci maçında İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) A Milli Takımımızın da bulunduğu D Grubu maçında İspanya, Çek Cumhuriyeti ile karşılaştı. Mücadeleyi İspanyollar 1-0 kazandı.

PIQUE'DEN HAYATİ GOL

Karşılaşmanın golünü 87. dakikada Barcelona'nın yıldızı Gerrard Pique kaydetti.

İSPANYA TAHTA OTURDU

İspanya bu galibiyetle puanını 3'e çıkardı ve grup liderliğine yükseldi. Çek Cumhuriyeti bu mağlubiyetle 0 puanda kalarak grup sonunculuğuna yerleşti. Grupta Hırvatistan ikinci, A Milli Takımımız da 3. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti İspanya Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

kürd:

tirkiye guruptan çıkmayacak :)))))))))))))

6
16
yanıtYanıtla
TÜRK:

SENDE KINA YAK:)))

yanıt14
yanıt4
MAHO:

CANER 2 AYDIR AYAĞINA TOP DEĞMİYO KADRODA GÖKHAN AYAĞINA 1 AYDIR TOP DEĞMİYO KADRODA MEHMET TOPALIN EN İYİ OYNADIĞI YER ÖN LİBERO ADAM STOPERE KONMUŞ HAKAN BALTA SOL BEK STOPERE KONMUŞ BURASI OSMANLI YENİÇERİ OCAĞI DEĞİLKİ DEVŞİRESİN BURA EURO 2016 ARDA DESEN YÜYÜYECEK HALİ YOK 6 AY TOP OYNAMAMIŞ BARÇADA YÜZÜNE BAKILMAMIŞ ÇALHANOĞLU DESEN BAL YAPMAYAN ARI EMRE MOR DESEN OLMAMIŞ HAM MEYVA DAHA ADAM 60 KG OMUZU VURAN DEVİRİYO BANA SORACAK OLSAN KALECİ AYI VOLKANLA EMRE BU TAKIMDA 50 DEFA OYNARDI

17
2
yanıtYanıtla
İSPANYA 11İ:

BURAK CANER ARDA VOLKAN SELÇUK MEHMETİSMAİL HAKAN SEMİH GÖKHAN

0
1
yanıtYanıtla
hastasıyız TURKIYEEEE 31 HS 31a satende:

casus terım macı ızlıyor dıye kotu oynadılar taktıkler terım verdı terım desıne ıyı calıs yoksa fransadan mos mor olup donecez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title