Haberler

EURO 2016, Görsel Şölenle Açıldı

Güncelleme:

EURO 2016'nın açılışı, Fransa ile Romanya arasında oynanan maçtan önce Stade de France'taki muhteşem gösteriyle gerçekleşti.

15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) açılışı, Fransa ile Romanya arasında Stade de France'taki ilk maç öncesinde yapıldı.

MUHTEŞEM GÖSTERİ

Fransa'nın 80 bin 338 seyirci kapasitesiyle en büyük stadı olan Stade de France'ta yaklaşık 15 dakika süren gösteride, üzerinde yeşil, beyaz, gri desenler bulunan ve zemini kaplayan bir örtünün üzerinde çeşitli figürler sergilendi.

ÜNLÜ DJ SAHNE ALDI

Gösteri sırasında, sahanın ortasında üzerinde EURO 2016 logosu bulunan ve yan cephelerinde atlıkarınca resimleri yer alan altıgen şeklindeki kutudan, EURO 2016'nın resmi şarkısını besteleyen DJ David Guetta çıkarak müzik çaldı.

15'DEN FAZLA DANSÇI

Gösteride 150'den fazla dansçı müzik eşliğinde dans ederek çeşitli figürler oluşturdu. Bu sırada sahanın kenarlarına da ışıklarla yansıtmalar yapıldı.

TURNUVAYA KATILAN ÜLKELERİN BAYRAKLARI

Stadın bir tribününde Eyfel Kulesi figürü açılırken, turnuvaya katılan ülkelerin bayrakları da tribünlerdeki seyircilerin ellerindeki renkli kağıtlarla oluşturuldu.

MAÇLARIN OYNANACAĞI ŞEHİRLER

Fransa'nın ev sahipliğinde 10 Temmuz'a kadar sürecek EURO 2016'da karşılaşmalar Paris'in yanı sıra Bordo, Lens, Lille, Lyon, Marsilya, Nice, Saint-Denis, Saint-Etienne ve Toulouse kentlerinde yapılacak.







Kaynak: AA / Spor

David Guetta Romanya Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title