Haberler

Etso'dan "Meslek Grupları" Toplantısı

Afyonkarahisar Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından, ilçede ticari faaliyetlerini sürdüren meslek gruplarındaki esnafla bir grup toplantısı yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda ticari faaliyet yürüten esnaf, iş yeri sahipleri ve yatırımcıların önünü açacak çalışmalara yönelik sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı "Meslek Grupları" toplantısı ilçe belediye konferans salonunda yapıldı. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe, Emirdağ Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter, Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık ile belediye fen işleri yetkililerinin soruları yanıtladığı toplantıya, oda yönetim kurulu ve meclis kurulu üyeleri, Emirdağ Kent Konseyi üyeleri, resmi kurum yetkilileri ve 7 farklı meslek grubundan 100' e yakın üye ve davetli katıldı. Üyelerin ticari faaliyetlerinde karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıda bilgi eksikliğinden kaynaklanan bazı sorulara başkan Kargın tarafından açıklık getirildi. Başkan Kargın, üyeler tarafından dile getirilen ve oda tarafından kendilerine rapor halinde iletilen sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgiler verdi. Sorunların çözümlerinde kurumlararası istişarenin öneminden, yürürlükte bulunan kanun ve yönetmelikler çerçevesinde herkes için adil olan çözüm yollarının bulunarak uygulamaların vatandaş odaklı olarak bu yönde yapılacağına vurgu yaparak; "ETSO'nun bu yönde çalışmalar yapması, oda üyeleri ile istişare yapılarak sorunların tespit edilmesi çok önemlidir. Bu konuda çözüm yollarının bulunması için gereken yapılacaktır" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Serdar Kargın Emirdağ Aktepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title