Haberler

Etso Başkanı Selçuk Polat'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat; Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat; Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bayramların milli birlik ve beraberliğin pekişmesinde büyük bir rol oynadığını belirten Başkan Polat; "Büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde karşıladığımız bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, kırgınlıkların unutulduğu, anne baba, akraba ve büyüklerin ziyaret edilerek gönüllerin birbirine yakınlaştığı en güzel ve anlamlı günlerimizdir. Ancak; şu anda Filistin ve Suriye başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken, acı ve açlık çekmekte olan kardeşlerimizin hüznünü derinden yaşamaktayız. Bu bayramı bir vesile bilerek, sıkıntıda olan kardeşlerimiz için dua etmeli, hayatlarını kaybeden kardeşlerimize de rahmet dilemeliyiz. Hain ve zalimlere karşı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzuru için her türlü fedakarlığı göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerimiz olmak üzere esnaf, tüccar, sanayici, ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Selçuk Polat Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title