Haberler

Eto'o'ya Sevgi Seli

Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o, kolej öğrencileriyle bir araya gelip sınıflar arası futbol turnuvasının kupasını verdi.

Antalyaspor'un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o, kolej öğrencileriyle bir araya gelip sınıflar arası futbol turnuvasının kupasını verdi.

Antalya Yeditepe Konyaaltı Koleji, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Futbol Şube Sorumlusu Ali İhsan Sav, Kulüp Menajeri Cem Deda ve futbolculardan Samuel Eto'o, Ondrej Celustka, Can Arat, Guilherma Milhomen Gusmao ve Lokman Gör'ü ağırladı.

Kampüs girişinde okul yöneticileri tarafından karşılanan Antalyaspor yönetici ve futbolcularına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi ve çiçek takdim ettiler. Ardından daha öncesinde gerçekleştirilen sınıflar arası futbol turnuvasında şampiyon olan öğrencilere kupalarını dünyaca ünlü futbol yıldızı Samuel Eto'o verdi.

Antalya Yeditepe Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koca tarafından Samuel Eto'o'ya, Antalyaspor'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkürü ölümsüzleştirmek adına hazırlanmış olan kupa takdim edilirken, Samuel Eto'o da taraftar olarak maçlarda öğrencileri görmekten çok mutlu olacaklarını dile getirdi.

Öğrenciler, Antalyaspor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları, kampüs girişinde olduğu gibi tezahürat ve coşkulu alkışlarla uğurladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Samuel Eto Konyaaltı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title