Haberler

Eto'o'ya Giderken Yakalanan Genç, Gözyaşlarına Boğuldu

Antalyaspor'un Adanaspor'u 1-0 yendiği maçın bitiş düdüğü sonrası sahaya giren kırmızı beyazlı bazı taraftarlar, Eto'o'dan forma alabilmek için yarıştı.

SAHAYA GİRDİLER

Polisin ve özel güvenlik personelinin arasından sahaya adam atmayı başaran taraftarlar, koşarak Eto'o'ya ulaşmaya çalıştı.

FORMAYI KAPTI

Güvenlik görevlilerinin peşinden koştuğu bir taraftar ise Eto'o'ya ulaşamayınca Yekta'ya sarıldı. Bu arada polisin yakaladığı taraftar saha dışına çıkarılırken, Eto'o gencin yanına giderek formasını verdi.

POLİS İŞLEM BAŞLATTI

Eto'o'dan forma alma sevinci yaşayan taraftar, polisler tarafından saha dışına çıkarıldı. Yasa gereği sezon boyunca maç seyrinden men cezasını göze alarak sahaya giren taraftar, formayı öperek sevincini gösterdi. Polis taraftar hakkında yasal işlem başlattı.

İSTEDİĞİ OLMAYINCA AĞLADI

Yedek kulübelerinin arka bölümünde oturan 15 yaşlarındaki başka bir taraftar da sahaya girdi. Polisin yakaladığı taraftarın gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

İSTEDİĞİNİ ALDI

İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürü Osman Yıldız ise taraftarı sakin olması halinde Eto'o ile görüştüreceğini belirtti. Osman Yıldız, maçtan sonra tribünleri selamlayan Eto'o'ya genç taraftarın isteğini belirtti. Taraftara sarılan Eto'o, tünelden birlikte içeri girip fotoğraf çektirdi.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title