Haberler

"Baba" Lakabı Takılan Eto'o, Takım Arkadaşlarına Taktik Verdi

Güncelleme:

Antalyaspor'un yeni transferi Eto'o, antrenmanda takım arkadaşlarına taktik verdi, uyarılarda bulundu. Ayrıca takım arkadaşları Kamerunlu yıldıza "Baba" lakabını taktılar.

Antalyaspor'un bu sabah yaptığı çalışmaya Eto'o damga vurdu. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un yeni transferi Eto'o, antrenmanda takım arkadaşlarına taktik verdi, uyarılarda bulundu.

ETO'O TAKTİK VERİDE UYARDI

Davraz Kayak Merkezi'nin bin 600 rakımlı oteller bölgesindeki sahada teknik direktör yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izinli olan Diarra katılmadı. Antrenmana düz koşu ile başlayan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapıp ayak tenisi oynadı. Ayak tenisinde kaçırdığı sayılar sonrası büyük üzüntü yaşayan Samuel Eto'o'nun arkadaşlarına uyarılarda bulunduğu ve taktik verdiği görüldü.

ETO'O'YA "BABA" DEDİLER

Bazı futbolcuların Eto'o'dan, 'Baba' diye söz etmeleri dikkati çekti. Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, kampın oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Kampa sonradan katılan oyuncuların olduğunu hatırlatan Şimşek, "Sonradan katılan oyuncular da takıma uyum sağlamaya başladı. Önümüzdeki yıl oynayacağımız oyunla ilgili oyuncularımıza çalışmalar yaptırıyoruz. Denizli maçında anlatmak istediklerimizi uygulama fırsatı bulacağız" dedi.

"ETO'O ÇABUK KAYNAŞTI"

Şimşek, herkesin her şeyde mutlu olduğunu ve şu anda herhangi bir sıkıntının bulunmadığını belirtti.Denizlispor maçında Eto'o'nun oynayacağını dile getiren Şimşek, şunları kaydetti: "Eto'o konusunda hepimizin kafasında soru işaretleri vardı. (Acaba takıma uyum sağlayabilecek mi, kendisini takımdan üstün görecek mi?) diye sorular soruyorduk. İlk geldiği dakikadan itibaren tüm olumsuz düşüncelerimizi sildi. Eto'o konusunda aklımızda soru işareti kalmadı. Herkesle kaynaştı, diyalog içerisinde. Eto'o toplu antrenmanlarda futbolcu kardeşlerimize tecrübelerini aktarıyor. Futbolcularımız da onun yeteneğini, klasını, duruşunu biliyorlar. Dünya yıldızı olduğunu bilip ona göre davranıyorlar."

Şimşek, Antalyaspor'un Spor Toto Süper Ligini layık olduğu yerde bitireceğini de sözlerine ekledi.




Kaynak: AA / Spor

Yusuf Şimşek Antalyaspor Samuel Eto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

Emekli:

Feneve gelseydi ahiret yıldızı derlerdi anadolu takımlarını haberdahi yapmıyorlar çok yazık

4
2
yanıtYanıtla
AHMET SSV:

Abi 1 videda 10 tane reklam seyrediyoruz ayıptır.

4
0
yanıtYanıtla
babahakkı:

Her haber videosunun arasına reklam knulmaz. Oc.

2
0
yanıtYanıtla
polatbey:

BEŞİKTAŞINDA BABASI VARDIIII

0
0
yanıtYanıtla
realbfabgvj:

neyin reklamı yapılıyorsa inat edip almıyorum sende dene :) birde bangır bangır sesi yükseltmiyorlar mı o zaman toptan kapatıyorum sayfayı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title