Haberler

Fener'i Yıkan Eto'o, Saha Kenarında Taktik Verdi

Güncelleme:

Sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayan Antalyaspor'da Samuel Eto'o hem attığı golle hem saha kenarındaki heyecanıyla maça damgasını vurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta açılış maçında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayan Antalyaspor'da Samuel Eto'o hem attığı golle hem saha kenarındaki heyecanıyla maça damgasını vurdu.

KENARDAN TAKIMA DESTEK VERDİ

Karsilaşmanın 40. dakikasinda ceza alanında usta bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren Eto'o sakatlanıp oyundan çıktığı 64. dakikadan sonra da oyundan kopmadı. Yerini Kadir'e bırakan Eto'o saha kenarındaki ilk tedavisinin ardından adeta maça geri döndü. Maç boyunca yedek kulübesinde hiç oturmayan yıldız futbolcu, zaman zaman hakemlerin uyarılarına da muhatap oldu. Jose Mareis'in rahatsızlığı sebebiyle maça yardımcı antrenör Ömer Malkoç yönetiminde sahaya çıkan Antalyaspor'da 64. dakikadan sonra kenar yönetimine Eto'da büyük destek verdi.

HER GOLDE ADETA YENİDEN DOĞDU

Takım kaptanı olarak oyuna girecek olan futbolculara oyunu anlatıp maça hazırlayan, sahadaki futbolculara da kenardan işaretlerle oyunu okumalarına yardımcı olan Eto'o her golde adeta yeniden doğdu.

GALİBİYETİ HOCASINA ARMAĞAN ETTİ

Kaçan pozisyonlarda üzülüp, her golün sevincini bütün statla paylaşan Eto'o'ya tribünlerden de büyük destek geldi. Maç sonrası yaptığı açıklamada galibiyeti Portekizli Teknik Direktör Jose Morais'e hediye ettiğini söyleyen Eto'o, verdiği gol sözünün altında da arkadaşlarına güvenmesinin yattığını söyledi.







Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Samuel Eto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (10)

cengiz:

Amed spor geliyor sirada basarilar amed

13
20
yanıtYanıtla
Efedayı:

Bu Etoo''yu almayıp salak salak transfer yapanlara kapak olsun. . !

26
0
yanıtYanıtla
Sülüman :

Helal olsun şu adama. Dünyanın en büyük klüplerinde top oyna sonra antalyaya gel ve yaptıkları ortada. Gerçekten helal olsun. Gs liyim keşke biz alsaydık. Bizim yönetimden bir cacık olmaz

23
0
yanıtYanıtla
fenerin ipini çeken adam:

eto sadece bir gol atmış değil aynı zamanda fenerin şampiyon olma umudunu çimlere gömmüş bir adam. fenerin bütün yıldız oyuncularını cebinden çıkaran adam. helal size

14
3
yanıtYanıtla
FENERBAHÇEYE 4 GOLLÜ AYAR:

Helal olsun dün tescilli şikeci Fenerbahçemize iyi ayar verdi. Antalya dün Fenere ''Kör beygire hamut geçiriri gibi'' geçirerek adeta 4. yıldızı taktı. Fener bu sene şampiyon olamasa da 4. yıldızı Antalya da taktılar Tescilli şikeci fenere. Baş şikeci Azizin gözü aydın.

11
3
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

fbahce kural ihlali sebebi ile TFF l'e başvurmuş olabilir,oyuncu lisansı olan adam teknik direktörlük yapmis,bu tehlikeli??,hem ne de olsa alışıklar masada kazanmaya

8
5
yanıtYanıtla
Fenerli:

Ah Aziz başkan ah. Van Persie''ye dünya para verdiniz bir halta yaramıyor, Etoo''yu alacaktık bak nasıl uçuruyor takımı. Adam tek başına Antalyaspor''u sırtlıyor, helal olsun, adam futbolcu arkadaş futbolcu

13
0
yanıtYanıtla
tommas:

adam parayı secseydı amerıkaya gıderdı. ama bu kuyruklu yıldız. helal olsun lan sana . keske galatasaraya gelseydın

10
1
yanıtYanıtla
romans:

türkiye liginin en kaliteli ve en sempatik oyuncusu. helal sana eto. bir göztepeli olarak seni seviyorum.

10
0
yanıtYanıtla
Basgan:

Adam ne attı fenere laaa

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title