Haberler

Eto'o'nun Göbekli Hali Şaşırttı

Güncelleme:

Antalyaspor'un yeni transferi Samuel Eto'o bir zamanlar müthiş fizik yapısıyla biliniyordu. 34 yaşındaki Kamerunlu oyuncu, sağlık kontrolünde herkesi hayrete düşürdü.

Transferi yılan hikayesine dönen ve dün Antalya'ya getirilen Samuel Eto'o, Antalyaspor'a imza atmadan önce Anadolu Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilirken kamerunlu golcünün aldığı kilolar gözden kaçmadı.

KARIN KASLARI YERİNİ GÖBEĞE BIRAKTI

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı Kamerunlu golcü Samuel Eto'o bir zamanlar müthiş fizik yapısıyla biliniyordu. 34 yaşındaki Kamerunlu oyuncu, sağlık kontrolünde herkesi şaşırttı. Geçmişteki karın kaslarının yerini göbeğin aldığı ortaya çıktı.

ÖZEL DİYETİSYENLE GEZİYORDU

Real Madrid, Barcelona, Inter gibi devlerde forma giyen Kamerunlu golcü, kariyerinin zirvesindeyken özel diyetisyenle geziyordu. Eto'o'yu adeta gölge gibi takip eden diyetisyeni, oyuncunun tabağını kalori hesabıyla dolduruyordu.

KİMSE YAKIŞTIRAMADI

Sağlık kontrolüne 10 özel korumayla gelerek sükse yapan tecrübeli futbolcunun fizik yapısını, taraftarlar geçmişine ve ününe yakıştıramadı. Futbolseverler, sosyal medyada eski ve yeni halininin yan yana getirilen fotoğraflarını paylaşarak kamerunlu golcünün son durumunu gözler önüne serdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Antalyaspor Samuel Eto Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title