Haberler

Eto'o Eski Takımına Karşı Oynayabilir

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'ın teknik direktörü Roberto Martinez, yeni transferleri Samuel Eto'o'yu, cumartesi günü yapacakları Chelsea maçında, eski takımına karşı oynatabileceği sinyalini verdi.

Ligin geride kalan 2 haftası sonunda 2 puanla 10. sırada yer alan Everton'ın, Chelsea ile olan sözleşmesi sona erdiği için bonservis ödemeksizin 2 yıllığına kadrosuna kattığı Kamerunlu forvet oyuncusu Samuel Eto'o, teknik direktör Roberto Martinez ile ilk kez basının karşısına çıktı.

Martinez, kulübün internet sitesinden de yayımlanan açıklamasında, Eto'o'nun, ligin 3. haftasında konuk edecekleri Chelsea'ye karşı oynamak istediğini belirterek, "Zor bir karar. Gerçekçi olmak gerekirse sahaya sürmeden önce 10-11 antrenmanda onu görmek isterim ancak onunla konuştuktan sonra bunun zaman kaybı olacağını çabucak anladım. Takıma hemen katkı sağlamak istiyor. Chelsea'ye karşı oynayıp oynamayacağı kararını, 2-3 gün içindeki durumuna göre vereceğim" ifadelerini kullandı.

Kariyerinde 3 kez UEFA Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayan 33 yaşındaki golcü ise İspanyol çalıştırıcının, kendine Everton'ın bir aile gibi hareket ettiğini söylediğini hatırlatarak, "En kısa zamanda ben de bu ailenin bir parçası olmak istiyorum" dedi.

Kamerun Milli Takımı ile çıktığı 118 maçta 56 gol kaydeden futbolcu, Chelsea'de oynadığı dönemde kendine "yaşlı adam" diyen teknik direktörü Jose Mourinho hakkında ne düşündüğüne ilişkin soruya, "Jose Mourinho ile karşılaşsam ona sadece teşekkür ederim. Mourinho sayesinde İngiltere Premier Ligi'nde oynama fırsatı buldum. Konu kapanmıştır" cevabını verdi. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Samuel Eto Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title