Haberler

    Eto'o, Beşiktaşlı Yöneticilere Mesaj Yolladı: Maaşımı Bile Azaltırım, Beni Alın

    Güncelleme:

    Eto'o, kendisine Beşiktaş'ın ilgisini ileten menajerlere, "Bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için maaşımdan indirime gitmeye bile hazırım" dediği ortaya çıktı.

    İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan geçen sezon kiralanan Mario Gomez'in yeni dönemde takımda yer almayacak olmasının kesinleşmesinin ardından harekete geçen Beşiktaş'ın gündemine, ilk olarak Samuel Eto'o gelmişti.

    CEVAP GECİKMEDİ

    Geçen sezon Antalyaspor formasıyla Süper Lig'de çıktığı 31 maçta 20 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek hala formda olduğunu ispat eden 35 yaşındaki futbolcu için menacarler aracılığıyla ilk teması kuran yönetime, yıldız isimden cevap gecikmedi.

    "TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ KULÜBÜ"

    Başarılı futbolcunun, kendisine Siyah-Beyazlılar'la ilgili olarak fikrini soran menacerlere, olumlu geri dönüş yaptığı bildirildi. Fanatik Gazetesinin haberine göre; Kırmızı-Beyazlılar'dan garanti para ve bonuslarla birlikte 3,5 milyon Euro kazanan Kamerunlu futbolcunun, "Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli kulübü olduğunu geçen sezon yaşadığı şampiyonlukla gösterdi. Birçok önemli futbolcuları var. Onların bir parçası olmayı çok isterim. Bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde görev yapabilmek için maaşımdan indirime gitmeye bile hazırım" sözlerini kullandığı öğrenildi.

    TRANSFERİ İÇİN İZİN İSTEYECEK

    Antalyaspor'da oynadığı dönemde boş zamanlarını sık sık ailesiyle birlikte İstanbul'a gelerek geçiren Eto'o'nun, Kara Kartal'dan kendisi için gelecek resmi teklifi beklediği öğrenildi. Yıldız golcünün, Antalyaspor ve Beşiktaş'ın kendisiyle ilgili olarak resmi pazarlıklara başlaması halinde Kırmızı-Beyazlı Yönetim'den transferi konusunda kolaylık isteyebileceği de konuşuluyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Antalyaspor Samuel Eto Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title