Haberler

Etnospor Kültür Festivali

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen Etnospor Kültür Festivali, ikinci gün etkinlikleriyle devam ediyor.

Dünya Etno spor Konfederasyonu tarafından organize edilen Etno spor Kültür Festivali, ikinci gün etkinlikleriyle devam ediyor.

Küçükçekmece'deki Bezirganbahçe Meydanı'nda gerçekleştirilen ve Anadolu Ajansının da global iletişim ortağı olduğu festivalin ikinci gününde, çeşitli dallarda spor müsabakaları ile kültürel aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Festivali organize eden Dünya Etnospor Konfederasyonunun başkanı Bilal Erdoğan, etkinlik alanlarını gezerken, bazı sporları da bizzat denedi. Mas güreşi alanını ziyaret eden Erdoğan, "Asrın güreşçisi" lakaplı eski milli sporcu ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya ile mas güreşi yaptı.

Mücadelede ilk puanı Hamza Yerlikaya alırken, Bilal Erdoğan ikinci puanın sahibi oldu. Müsabaka, 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Bilal Erdoğan'ın oğlu Ömer Tayyip Erdoğan da mas güreşinde mücadele etti. Ömer Tayyip, minik rakibiyle giriştiği mas güreşinden galip ayrılan taraf oldu.

Ağaç güreşi de denilen mas güreşinde, iki sporcu arada bulunan bir tahtaya ayaklarını dayayarak, ortada bulunan sopadan tutuyor. Sporcular, ayaklarından güç alarak, rakibini kendisine doğru çekiyor. Rakibini yerden kaldıran veya sopayı rakibinden alan sporcu, puan alıyor.

Kaynak: AA / Spor

Hamza Yerlikaya Bilal Erdoğan Küçükçekmece Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title