Haberler

"Etkili Sunum Teknikleri" Eğitimi

Güncelleme:

Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği Tarafından "Etkili Sunum Teknikleri" eğitimi düzenlendi.

Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen "Etkili Sunum Teknikleri" eğitimi Elazığ Ticaret Borsası Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yönetim ve Proje Danışmanı Gökhan Topal tarafından verilen eğitimde katılımcılara "Sunum hazırlığı nasıl yapılır? Görsel ve işitsel araç seçimi,zaman planlaması nasıl yapılır? Sunumda dinleyici analizi, iş görüşmelerinde neler yapılır? Beden dili, göz teması ve iletişim" eğitimleri verilerek, gruplar haline ayrılan katılımcılara öncelikle takım çalışması yapmaları, sonrasında da bireysel olarak sunum yapmaları sağlandı.

Eğitim programı hakkında kısa bir açıklama yapan Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği Başkanı Arif Sıddık Barata " Çalışmalarımıza başladığımız günden bu yana sürekli aktif bir sivil toplum kuruluşu olma adına yaptığımız bu etkinlikte genç arkadaşlarımıza hocamız tarafından etkili sunum teknikleri eğitimi verildi. Eğitimimizin amacı sürekli değişen ve gelişen dünya da gençler olarak kendimizi daha etkili bir şekilde ifade etmek, günlük hayatta, eğitim ve iş hayatımızda topluluk karşısında sunum yapmada özgüven oluşması için böyle bir eğitim programı yaptık. Ben yönetim kurulum adına eğitim programına katılan tüm katılımcılara, değerli hocamıza ve Elazığ Ticaret Borsasına teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan eğitim programının sonunda katılımcılara "Etkili Sunum Teknikleri" sertifikası verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title