Haberler

    Eticaretsem Ekibi Antalya'da

    EticaretSEM Konferanslarının 6.'sı 20 Ocak'ta Antalya'da gerçekleştirilecek.

    EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde organize edilen EticaretSEM Konferanslarının 6.'sı 20 Ocak'ta Antalya'da gerçekleştirilecek.

    Ana sponsorluğunu Dora Telekom'un üstlendiği etkinlik bugüne kadar 5 büyük ilde 3000'den fazla konuk ile toplamda 115 sunum ve moderasyona ev sahipliği yaptı. Sektörün önde gelen firmalarının ve STK'larının destekleri ile katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeden gerçekleştirilen etkinlikler her geçen gün daha geniş kitlelerin ilgisini çekiyor.

    Moderatörlüğünü Atıf ÜNALDI'nın üstlendiği bu özel günde E-ticaret ve dijital pazarlamaya ilgi duyan tüm Antalyalılar davetli. Siz deadresinden kayıt oluşturabilir ve bu etkinliğe katılabilirsiniz.

    Antalya' da, Akdeniz Reklamcılar Derneği ile birlikte yürütülen hazırlıklar tamamlanmak üzere. 20 Ocak'ta AKRA BARUT Hotel'deki EticaretSEM'de program yine dopdolu. Etkinliklere E-ticaret alanında faaliyet gösteren çok sayıda kurum da özel destek veriyor. Aslanoba Capital, Gittigidiyor.com, Ofix.com, PayPal, SefaMerve.com, Bilginet, Webnak, LA Software, Akakce.com, Pay U, Ticimax, Vitringez.com, Fotometrik360, AjansTR, Setrow, KreaDirect, MediaNova gibi öncü firmaların yanı sıra Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği (ETİCAD), Endeavor ve Keiretsu Forum İstanbul tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri yıl sonuna kadar onbinden fazla konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.

    E-ticaret ekosisteminin baş döndürücü hızı ile birlikte yoğun bir dönem başlatan EticaretSEM ekibi il il dolaşarak tüm kobilerimizi ve işini internete taşımak isteyen girişimcilerimizi bilgilendirmeye devam edecek. Bir sonraki etkinlik ise 3 Şubat 2015'te Eskişehir'de.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Türk Ekonomi Bankası Antalya Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title