Haberler

Ethem Sarısülük Davasnda Yargıtay'dan Önemli Karar

Güncelleme:

Yargıtay 1. Ceza Dairesi Ethem Sarısülük davasına ilişkin yerel mahkemenin kararını usulden bozdu. Daire, sanık polis Ahmet Şahbaz'ın tahliye talebini ise reddetti.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Gezi olayları sırasında polis kurşunuyla öldürülen Ethem Sarısülük davasına ilişin temyiz incelemesini tamamladı. Daire, yerel mahkemenin kararını usulden bozdu.

7 YIL 9 AY 10 GÜN HAPİS CEZASI

Gezi Parkı eylemlerine destek amacıyla Ankara'da yapılan gösteride Sarısülük, kafasına isabet eden polis kurşunuyla hayatını kaybetmişti. Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi, Ethem'i vuran polis memuru Ahmet Şahbaz'a, "Olası kastla adam öldürmek" suçundan 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası verdi.

USÜLDEN BOZMA

Kararın temyiz edilmesi üzerine dava dosyası Yargıtay 1. Ceza Dairesi'ne gönderilmişti. Yargıtay 1. Ceza Dairesi dosya ilişkin temyiz incelemesini tamamladı. Daire, yerel mahkemenin kararını usulden bozdu. Daire, davanın esasına girmeden verdiği kararında sanık Şahbaz'ın tahliye talebini reddetti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ethem Sarısülük Ahmet Şahbaz Yargıtay Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

SESSİZ ÇOĞUNLUK:

ALEVİ TEZGAHINA POLİS KARDEŞİMİZİ YEM YAPTIRMAYACAĞIZ. .

35
51
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Berk''in bitti şimdi sülük mü başladı Şerefsiz pislikler

32
41
yanıtYanıtla
vatandaşşşş:

POLİSLERİMİZE SAHİP ÇIKALIMMM ÇOK ZAVALLI HALKIZZZZZ YA COK YAZIK BİZE ONLAR BİZİM İÇİN BU DURUMDALAR. . .

29
19
yanıtYanıtla
sütü bozuköar gene burada cirt attiyor:

ulan deyo burada öldürülen senden daha vatan sever emdiyi süt senin emdiyin sütten daha temizdir kim rahmetliye terörist diyorsa süphesis sütü bozuktur, kedini bilmez deyo dur

17
21
yanıtYanıtla
erzurumlu:

boz boz daha ne duruyorsun haksız yere bir polisi içerde tutuyorsunuz ne yaptı Ahmet şahbaz hedef gözeterek mi vurdu görüntüler net değil mi şahbaz kendi canını kurtarmak için kaçtığı görüntülerde görünmüyor mu ne yapsaydı son çare olarak silaha baş vurdu sıkmasaydıda onuda adana da köprüden attıkları komser gibi linç mi etseydiler Ahmet şahbaz polislerin gururudur

27
3
yanıtYanıtla
tekzenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Polise silah veriyorlar kullanmak yasak ...abd de görüyoruz polislerin nasıl davrandığını..ethem sülük seken kursunla öldü direk nişan alma yok..

23
5
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Cezayi veren hakimlere birer polis uniformasi giydirip o teroridtlerin icine gonderilseler acaba ne yaparlardi merak ediyorum adamin uzerine kuduz gibi daldiriyorlardi ne yapacakti.

23
3
yanıtYanıtla
tu gula seri ciyani rojdammobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu ülkede en çok aleviler ve kürtler ezilmiştir ahimiz bagimiz dagimiz kimselerde kalmaz yıllarca zenci muamelesi gorduk

7
19
yanıtYanıtla
VanlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu ülkede polis demek katil demek insanın ölümüne göz yumak barbarlik demek onları savunmak dinsiz imansız demek. .

8
17
yanıtYanıtla
nuri:

Bunun canlisi ulkeye zarar ölüsü ülkeye zarar. Bari polisi birakin hic degilse ülkeye faydali.

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title