Haberler

Ethem Sancak'tan Yeni Akit'e Ziyaret

Es Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Yeni Akit gazetesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Es Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Yeni Akit gazetesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sancak, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'yla görüştü. Sancak çıkışta Karahasanoğlu ile birlikte açıklama yaptı.

"BÜYÜK KALKIŞMANIN PARÇASI"

Menfur bir saldırı olduğunu söyleyen Sancak, " Ülkemize yapılan büyük kalkışmanın parçası bu. Münferit bir olay değil. Son zamanlarda ulusça ayağa kalkmamızdan rahatsız olan güçlerin saldırısı altındayız. Buradaki en önemli savunma mevzilerimizden biri Akit gazetesi" dedi.

"SUSMAMAYI AKİT'TEN ÖĞRENDİK"

Sancak, Akit gazetesini "Kutup yıldızımız, yol göstericimiz" olarak niteledi. Sancak, "Bizim susturamazlar. 40 yıldır Akit'i susturmaya çalışıyorlar. Ama Akit susmadı. Hepimize de örnek, rol model. Biz de susmamayı Akit'ten öğrendik" diye konuştu.

"DİĞER GAZETELER DE ÖNEMLİ DESTEK VERDİ"

Mustafa Karahasanoğlu da Sancak'a teşekkür ederek," Sadece Star değil, diğer gazeteler de önemli destek verdiler" dedi. 20-25 yıl önce tek başlarına mücadele ettiklerini söyleyen Karahasanoğlu, " Bugün bir grup haline geldik. Birbiriyle dayanışma içerisine girme ve organize bir çalışma yapma imkanına kavuştuk. Onun için Ethem beye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ethem Sancak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title