Haberler

Etek Yırtmacını Abartan Ayşe Arman'ın Zor Anları

Güncelleme:

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, katıldığı söyleşide giydiği etek yüzünden zor anlar yaşadı.

Yazar Ayşe Arman ve sunucu Saba Tümer Gaziantep'te bir alışveriş merkezinde düzenlenen söyleşide meslek tecrübelerini anlattı. Söyleşi esnasında Arman'ın verdiği frikik ise gözlerden kaçmadı.

İYİ ANNE OLMANIN PÜF NOKTALARINI ANLATTI

Kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen söyleşiye sunucu Saba Tümer ile katılan Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman, 'Yarım Kalan Hayatlar' projesiyle 44 çalışma yaptığını belirtti. Arman, Gezi Parkı olayları sırasında Taksim Meydanı'ndaki polis müdahalesiyle kafasından yaralanan Filistin asıllı Türk vatandaşı Lobna Al Lami'nin 'Yarım Kalan Hayatlar' projesiyle hayata yeniden tutunduğunu ve 'Uyan Türkiye' mesajı verdiğini söyledi. Üniversiteyi 27 yılda bitirdiğini ifade eden Arman, Gaziantepli kadınlara tasarruflu ve iyi bir anne olmanın püf noktalarını anlattı.

SABA TÜMER: PSİKOLOJİM BOZULMAYA BAŞLADI

Meslek hayatına haber sunuculuğu yaparak başladığını anlatan Saba Tümer ise, haber sunuculuğundan keyif almadığını şöyle ifade etti: "Uçağa biniyorsunuz uçak kazası, taciz, tecavüz haberleri ile psikolojim bozulmaya başladı. O dönemde çalıştığım televizyonda da ilerleyemeyeceğimi düşündüm. Daha sonra Reha Muhtar'dan gelen teklif ile kahkahalarımı attığım programlara başladım."

Ayşe Arman ve Saba Tümer söyleşinin ardından sevenleriyle fotoğraf çekildi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Saba Tümer Ayşe Arman Gaziantep Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (83)

yozgatlı:

Allah ısla etsin. .

56
0
yanıtYanıtla
izmirli mustafa:

SAZ ÇALANLARA MALZEME OLMUŞ İŞTE. .

37
1
yanıtYanıtla
uğur.:

modern, çağdaş, atatürkçü, laik, cumhuriyet kadını, bu iltifatlar vücudunu teşhir ettiği içindir. utanç manzarası. .

31
2
yanıtYanıtla
CevapcimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Medeniyet dedigin acmaksa bedeni desene hayvan senden daha medeni Mehmet Akif Ersoy

25
4
yanıtYanıtla
HDPMobil-IOS:

Oylar tabiki HDP YE

6
22
yanıtYanıtla
CHP LİYİM KRALIMIZ KILIÇDAROĞLU:

işte özlediğimiz türkiye

4
24
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

Edebiyle eteği yırtılan kadın zor anlar yaşar bunlar zaten edep perdesini çoktaaaan yırtmış hiç zorluk çekmiyor

23
0
yanıtYanıtla
labirent:

resmen kendilerini pazarlıyorlar. . mübarek kandil akşamı bizi sapıttırma YA RABBİ

19
4
yanıtYanıtla
MERVE:

Ben bir bayan olarak diyorumki asıl hata bunlari tatmin edemeyen kocalarında ve erkeklerindedir. Eee sonuclarıda hepimizin malumudur. Dışarıya yönelik bir tür tepki teşhiridir. Gösterdikce mutlu oluyorlar. Erkeklerde sadece bakınmakla mutlu oluyorlar. Ne diyeyimki daha ! Lütfen İlgili yorumunuzu yazın

10
11
yanıtYanıtla
DÜŞÜNEN ADAM:

SİZENE ULEEENNN , BIRAKIN İNSANLARI İSTEDİKLERİ GİBİ YAŞASINLAR MİNİK BEYNİNİZİ YORMAYIN. ZATEN KUŞ BEYNİ KADAR BEYNİNİZ

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title