Haberler

Beyin Kanaması Geçiren Estetisyen Kübra Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Ordu'da beyin kanaması geçiren 25 yaşındaki estetisyen Kübra Poyraz, iki gündür yoğun bakımda sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.

Ordu'da iki gün önce evde beyin kanaması geçiren 25 yaşındaki Kübra Poyraz'ın tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti.

BAŞININ AĞRIDIĞINI SÖYLEDİ

Ordu'da bir güzellik salonunda estetisyen olarak çalışan Kübra Poyraz, iki gün önce Taşbaşı Mahallesi'ndeki evlerinde başının ağrıdığını belirterek ailesi tarafından Ordu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Burada beyin kanaması teşhisi konulan genç kız ilk tedavisinin ardından ambulansla acilen Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Burada yoğun bakımda tedaviye alınan Kübra Poyraz'ın beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

VÜCUT FONKSİYONLARININ BİTMESİ BEKLENİYOR

Halen yoğun bakımda yaşam ünitesine bağlı olan Kübra Poyraz'ın beyin ölümünden sonra vücut fonksiyonlarının tamamen bitmesi bekleniliyor.

VEDA EDER GİBİ MESAJ YAZMIŞTI

Ulubey nüfusuna kayıtlı olan Kübra Poyraz, sosyal paylaşım sitesinde bir süre önce yaptığı açıklamada, iyi gün dostlarına sitem etmiş, cümlelerinin sonuna adeta veda eder gibi el işareti koyarak şöyle yazmıştı: "Genelde böyle zamanlarda arkadaşların senden bıkar aramaz sormaz. Çünkü mutsuzsundur onu da mutsuz edeceksindir. Ama keyifli olduğunda hepsi yarışa girer görüşmek için. Çünkü neden iyi gün dostu diye bir şey var. Kötü gün dostu yok, kimse kimseyi kandırmasın. Bir de kimse bana trip atmasın, Bu sefer siz beni aramak zorundasınız. Evet, her şey karşılıklıysa yaptığım iyiliklerin karşılığını bekliyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ordu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (1)

buruk:

ölüm hepimizin yaşayacağı bir gerçek fakat erken ve ani ölümler uzun süre unutulmuyor. yakın zamanda genç yaşta bir arkadaşımı kaybettim hiç aklımdan çıkmıyor. Allah sıralı ölüm versin ve hepsine Allah rahmet eylesin. .

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title