Haberler

Estetik Cerrah Öreroğlu, Muhteşem Bir Etkinlikle Yeni Muayenehanesini Açtı

Güncelleme:

Ünlü estetik cerrah Ali Rıza Öreroğlu, Pers motifleriyle bezenmiş alışılmışın dışındaki göz kamaştıran muayenehanesi muhteşem bir etkinlikle açtı.

Ünlü estetik cerrah, Op. Dr. Ali Rıza Öreroğlu, 24 Aralık Cumartesi günü İstanbul Nişantaşı'daki tarihi Narmanlı Apartmanı'ndaki yeni muayenehanesinin kapılarını muhteşem bir etkinlikle açtı.

KONUKLARINA PİYANO RESİTALİ VERDİ

Küçük yaştan itibaren piyano çalan ünlü cerrah Öreroğlu, muayenehanesinin açılışında konuklarına küçük bir piyano resitali verdi.

CEMİYET VE İŞ HAYATINDAN BİR ÇOK DAVETLİ KATILDI

Cemiyet ve iş hayatından bir çok davetlinin katıldığı açılışta kokteylinin ardından Öreroğlu, hastalarını kabul etmeye başladı.

HASTALARINI SICAK BİR SOHBETLE AYDINLATIYOR

Estetik cerrahlık dışında, rekonstrüktif cerrahi, mikrocerrahi ve el cerrahisi dallarında da faaliyet gösteren Öreroğlu, aynı zamanda da şarap gurmesi olarak tanınıyor. Öreroğlu, kliniğinde yıllanmış şaraplar eşliğinde hastalarını sıcak bir sohbet eşliğinde aydınlatıyor.

TABLOLAR GÖZ KAMAŞTIRDI

Ünlü estetik cerrah Öreroğlu, yeni muayenehanesi için İran'dan özel tablolar sipariş etti. Muayenahaneyi süsleyen tablolar göz kamaştırdı. Özelikle bir hat eseri tüm konukların büyük ilgisini çekti.

ESTETİK CERRAH ÖREROĞLU KİMDİR

Op. Dr. Ali Rıza Öreroğlu merkezi İsviçre'nin Cenevre şehrinde olan International Baccalaureate Organization diploması alarak liseden mezun oldu. Yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bitirdi. Uzmanlık eğitimini İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği'nde aldı.

Burun estetiği, meme estetiği ve yüz estetiği dallarında uzmanlaşan Öreroğlu, 2009 yılında Amerika Birleşik Devletleri Atlanta şehrinde Dr. Foad Nahai'nin yanında PACES kliniğinde yüz estetiği, yüz germe ve meme estetiği konularında eğitim aldı. 2013 yılında Avrupa Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Birliği üyeliği kazanarak (European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery) Avrupa Board sertifikasını aldı.

Op. Dr. Ali Rıza Öreroğlu Kasım 2016 tarihi itibariyle Nişantaşı'ndaki kendi kliniğinde hasta kabulüne başlamış, Amerikan hastanesi ve Acıbadem grubu hastanelerinde de ameliyatlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Nişantaşı İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title